Asiallista ja nopeaa palvelua mattokaupoilla

Terveydenhoitajana työskentelevä Erika Lindholm asuu kahden lapsensa ja miehensä kanssa Porvoossa. Kodin vanha nukkamatto oli jo aikansa elänyt, joten Erika aloitti uuden maton etsimisen. Sopuhintainen ja helposti puhdistettava matto löytyi Sotkan verkkokaupasta. 

Lindholmin perheen kuopus on kahdeksan kuukauden ikäinen ja aloitti vastikään liikehdinnän kotona. Uudella matolla myös lapsen on mukavampi oleilla.

– Meillä oli aiemmin vanha nukkamatto kotona. Halusimme uuden, koska edellinen oli vanha ja likainen, Erika muistelee.

Erika katseli erilaisia mattoja netistä. Haaveissa oli Vallilan Oksalla –matto. Pian vastaan tuli Sotkan mainos, jossa mattoa kaupattiin sopuhintaan.

– Koska perheessä on pieniä lapsia, ei mattoon kannata laittaa hirveästi rahaa. Muualla matot olivat turhan kalliita. Tämä matto vaikutti kuitenkin kivalta ja siinä oli hyvä hinta, Erika perustelee.

Lindholmit ovat aiemminkin tehneet ostoksia Sotkassa.

 

Matto on helppo pitää puhtaana

Ostopäätöksessä Erikalle tärkeää oli, että matto on helppo pitää puhtaana.

– Tässä uudessa matossa pinta on sellainen, että sen voi puhdistaa helposti. Olen jo pariin kertaan sen puhdistanutkin. Matto on ohut eikä se kerää pölyä, ja materiaali vaikuttaa kestävältä. Lisäksi maton väriskaala ja kuosi ovat kivoja, Erika kertoo.

Lindholmit tilasivat maton netistä ja hakivat sen Vantaan Porttipuiston myymälästä.

– Saimme valita, mistä haemme maton. Palvelu myymälässä oli asiallista ja ystävällistä. Nouto vei aikaamme viisi minuuttia. Olimme pienimäisen kanssa liikenteessä, joten asioiden pitääkin tapahtua nopeasti. Homma toimi hyvin ja matto on hyvä, Erika nauraa.