Laura Rantanen asuu Nurmijärvellä kerrostalokaksiossa. 25-vuotias opiskelija hankki Sotkalta uuteen asuntoonsa tv-tason, sohvapöydän, sängyn sekä yöpöydän. Laura tilasi kalusteet verkkokaupasta suoraan kotiin toimitettuna. Sotkan hinta-laatusuhdetta hän kuvailee hyväksi. 

Aiemmin Vantaalla asunut Laura muutti Nurmijärvelle toukokuussa 2017. Muuton yhteydessä tuli ajankohtaiseksi myös tiettyjen kalusteiden hankinta. Ensimmäinen ja merkittävin kriteeri uusille kalusteille oli väri. Lauralle oli selkeää, että hän halusi vaaleita ja mustia tai valko-mustia kalusteita.

– Muuton yhteydessä halusin vähän uudistaa kalusteita. Myin vanhoja pois ja ostin uusia, Laura summaa.

– En halunnut hankkia mitään ihan kauhean kallista. Kun on opiskelijabudjetti, ei esimerkiksi tv-tasoon pysty kovin montaa sataa pistämään. Etsin siis kohtuuhintaisia kalusteita, hän jatkaa.

Helppoa asiointia verkkokaupassa

Sotka oli Lauralle entuudestaan tuttu, sillä hän oli hankkinut sieltä kalusteita aiempaankin asuntoonsa. Kun Sotkan valikoimista löytyi sopivia kalusteita niin hinnaltaan kuin ulkonäöltään, ei Lauran tarvinnut enää epäröidä tilausta.

– Sotka on luotettava. Ostin aiempaankin asuntooni netin kautta kalusteita Sotkasta, joten tiesin, että sieltä tulee sitä, mitä on tilattu. Kaverinikin olivat tilanneet sieltä aiemmin ja heidänkin kokemuksiensa kautta tiesin, että tilaukset tulevat ajallaan ja netistä voi tilata turvallisesti, Laura kertoo.

– Verkkokaupassa asioimisessa ei ollut mitään erikoista, katsoin vain mitä tarvitsin ja pistin ne tilaukseen. Se oli helppoa, Laura toteaa.

”Hinta-laatusuhde on ollut hyvä”

Kalusteet toimitettiin Lauralle suoraan kotiin ja kannettiin sisälle asti, jonka jälkeen hän pääsi kokoamaan ne. Kokoamisohjeet olivat hänen mielestään selkeät. Ainoa hieman päänvaivaa tuottanut koottava oli sohvapöytä, mutta sekin saatiin kokoon ilman sen kummempia ihmeellisyyksiä.

– Olen kyllä tykännyt uusista kalusteista. Ne ovat nättejä ja toimivia. Sänkykin on ollut oikein hyvä. Hinta-laatusuhde on ollut hyvä, minulla ei ole ollut sen suhteen moittimista, Laura kuvailee.

– Omalla kohdallani kaikki on toiminut Sotkan kanssa niin kuin on pitänytkin, ilman ongelmia, Laura kiteyttää.