Ylönen: “Selkeä valikoima teki verkkokaupassa asioinnista helppoa”

21-vuotias Linnea Ylönen muutti Jyväskylään päästyään opiskelemaan syksyllä 2015. Uuteen asuntoon tuli etsiä sänky, joka sopisi sekä hinnaltaan että tyyliltään hänen sisustukseen. Nopealla aikataululla hän löysi sängyn Sotkan verkkokaupasta.

Sotka on ollut Ylöselle tuttu huonekaluliike jo lapsuudesta saakka. Hän päätyi Sotkan verkkokauppaan saatuaan ensin esitteen, josta löytyi malleja heidän sänkyvalikoimastaan.

- Ajatuksena oli löytää sänky, joka on trendikäs ja tämän päivän mukainen. Halusin myös tuotteen, joka on käyttöiältään pitkäaikainen, Linnea kuvailee.

Ylönen ei ehtinyt selailla muiden yritysten verkkokauppoja kauan, kunnes jo oikea sänky löytyi. Pakettiin kuului sängyn kaikki osat rungosta jalkoihin ja sängyn päätyyn. Niskatyynyt ovat lisänneet Ylösen tyytyväisyyttä hankintaansa.

- Päädyin tähän sänkyyn, koska se oli ihan minun näköinen ja sen harmaa sävy sopii sisustukseen todella hyvin. Niskatyynyt ovat mukava lisä, kun haluaa lukea vaikkapa kirjaa sängyssä. Ne saa tarvittaessa myös pois.

“Hyvin suunniteltu sivusto verkkokauppa-asiointiin”

Ylönen tekee ostoksia paljon verkossa ja hänen mukaansa Sotkan verkkokauppa on helppo ja vaivaton asioida. Ostoksen tekeminen on selkeää ja tuotteet löytyvät helposti.

- Kaikki sujui verkkokaupassa kätevästi. Sivusto on mielestäni mukavan pelkistetty, eikä tuotteita ole siellä liikaa. Se on suurin ero muiden yritysten verkkokauppoihin, hän kertoo.

Ostotapahtuman yhteydessä Ylönen sai valita toimitustavan, jolloin hän valitsi kotiinkuljetuksen tuotteelleen. Sängyn toimituksessa kesti noin kaksi viikkoa. Kaikki osat tulivat samassa paketissa ja kokoaminen tapahtui näppärästi itse.

Tyytyväisyyttä sekä verkkokauppaan että asiakaspalveluun

Ylönen on ollut tyytyväinen hankintaansa ja asioimiseen verkkokaupassa. Sotka saa kiitosta myös panostuksestaan asiakaspalveluun myymälöissä.

- Suosittelen Sotkaa etenkin nuorille. Heiltä löytyy hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita, jotka sopivat opiskelijankin kukkaroon, hän päättää.