Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

Maksuaikaa ja luottoa

Joustavaa maksuaikaa K-Plussa MasterCard -kortilla

Tehdessäsi vähintään 360 euron suuruisen ostoksen K-Plussa MasterCard -luottokortilla Sotka-myymälässä, voit hoitaa maksun tasaerissä jopa 24 kuukauden ajan.

Osta nyt, maksa jopa 24 kk tasaerissä! Minimierä 30 €/kk, minimiostos 360 euroa.

K-Plussa MasterCard

K-Plussa MasterCard -kortti on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti monipuolisilla Plussa-ominaisuuksilla.

  • Ei avaus- tai vuosimaksua
  • 180 päivän ostoturvavakuutus ostoksillesi
  • Plussa-pisteet ja -edut
  • Toimii ympäri maailman, myös verkkokaupoissa
  • Käteisnostot automaateista Suomessa ja ulkomailla
  • Yli 30 miljoonaa ostopaikkaa

Vähintään 360 euron ostoksille saat 12 kk korottaman ja kuluttoman maksuajan. Tällöin K-Plussa Mastercard -korttiluoton todellinen vuosikorko ostokselle 12 kk maksuajalla on 0%. Luoton kokonaiskustannus on sama kuin ostosi summa. 

K-Plussa Mastercard -korttiluotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2000 euron korolliselle luotolle on 14,60 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 10,95 prosenttiyksikköä (10,95 % 1/20) ja laskutuspalkkio 5 euroa/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 155 euroa ja maksuerän suuruus 179 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.


Luoton myöntää OP Korttiyhtiö Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Miten saan K-Plussa MasterCard -kortin käyttööni?

Hakemuksen teko myymälässä

K-Plussa MasterCard -luottokortin voi hakea samalla, kun asioi Sotka-myymälässä. Tällöin kortin luotto-ominaisuutta pystyy käyttämään heti. Hakemuksen teon yhteydessä tarkastetaan hakijan luottokelpoisuus.

Hakemuksen teko verkossa

K-Plussa MasterCard -luottokorttihakemuksen voi tehdä kätevästi verkossa alla olevan linkin kautta. Tällöin kannattaa ottaa huomioon, että hakemuksen käsittelyyn ja kortin toimittamiseen kuluu oma aikansa.

Täytä K-Plussa MasterCard -hakemus »

Lue lisää K-Plussa MasterCard -kortista plussa.com-sivustolla »

Maksuaikaa verkkokauppaostoille

Sotka.fi -lasku ja Sotka.fi -erämaksu antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen

Sotka.fi -laskulla saat 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi, ja Sotka.fi -erämaksulla jaat kätevästi useammalle kuukaudelle ostoksen vaikutusta talouteesi.

Lue lisää Sotka.fi -laskusta ja Sotka.fi -erämaksusta