Maksuaikaa ja luottoa

Sotka Lasku ja Sotka Erämaksu antavat sinulle lisää aikaa ostostesi maksamiseen. Sotka-laskulla saat 30 päivää korotonta maksuaikaa ostoksillesi, ja Sotka-erämaksulla jaat kätevästi useammalle kuukaudelle ostoksen vaikutusta talouteesi. 

Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät. Sotka Lasku ja Erämaksu on saatavilla sekä myymälä- että verkkokauppaostoihin.

Sotka Erämaksu

Joustava ja helppo tapa jakaa ostoksesi pienempiin osiin. Voit itse määrittää missä tahdissa maksat ostoksesi sitoutumatta tiettyyn maksutaikatauluun.

  • Jopa 36 kuukautta maksuaikaa ostoksellesi
  • Valitse kuinka paljon haluat maksaa kuukausittain – laskulla on mainittu vaadittava vähimmäismäärä
  • Voit maksaa jäljellä olevan saldon kokonaan pois milloin tahansa
  • Ei avausmaksua
  • Sotka Erämaksuun vakuutus kaupan päälle

Tilinhoitomaksu 5 € /kk ja vuosikorko 15 % + korkolain mukainen viitekorko

Avardan luotto on vaihtuvakorkoinen. Korko määräytyy korkolain 12 §:n mukaisen viitekoron sekä siihen lisättävän marginaalin mukaan. Marginaali on 15 %. Viitekorko tarkistetaan kaksi (2) kertaa vuodessa, tammikuun ensimmäisenä sekä heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Viitekoron arvon muuttuessa luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton nimellinen korko voi olla kokonaisuudessaan kuitenkin enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva viitekorko on nähtävillä Suomen Pankin internet-sivuilla osoitteessa www.suomenpankki.fi sekä Avardan internet-sivuilla osoitteessa www.avarda.fi. Viitekoron tarkistuksesta ja mahdollisesta korkomuutoksesta kerrotaan myös tarkistusta seuraavassa ensimmäisessä tilinhoitoilmoituksessa, jossa ilmoitetaan: mahdollinen viitekoron muutos, maksuerän suuruus viitekoron muuttumisen jälkeen ja maksuerien ajantasaiset tiedot, jos erien lukumäärä tai maksuvälit muuttuvat. Korko lasketaan kulloisellekin Luoton pääomalle. Korko lisätään pääomaan jokaisen saldoilmoituksen yhteydessä.

Sotka Lasku

Turvallinen maksutapa, jolla saat ostopäivästä 30 päivää korotonta maksuaikaa ostoksillesi.

  • Korotonta maksuaikaa 30 päivää
  • Käsittelymaksu verkkokaupassa 2,95 €, myymälässä 5 €
  • Voit laskun saatuasi jakaa ostoksesi pienempiin osiin

Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä osoite- ja luottotietosi voidaan tarkistaa. Luottopäätöstä varten sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja tilauksella käytetty henkilötunnus vastaa annettuja nimi- ja osoitetietoja. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Maksutavat on käytössä yksityishenkilöille. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5€.

Sotka Laskun ja Sotka Erämaksun tuottaa ja luoton myöntää Avarda, joka on osa TF Bank AB, Suomen sivuliikettä.  

Katso myös: Yleiset luottoehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Luottoesimerkki: 

Jatkuva luotto maks. 36 kk maksuajalla. Luottoraja alkaen 1 700 €. Korko 15,00 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: 1 700 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 161,67 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 28,21 %. Kokonaisluottokustannus on 239,99 € ja maksettava kokonaissumma on 1 939,99 €.

Asiakaspalvelu laskutukseen liittyvissä asioissa

Sotka Laskun ja Sotka Erämaksun tuottaa Avarda. Avardan asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa laskutukseen liittyvissä asioissa.

Omat sivut: https://omatsivut.avarda.fi/
Sähköposti: 
Puhelinpalvelu: 09 2532 7100 (ma-pe klo 9-19)

Ennen 1.7.2020 Sotka.fi -laskun ja Sotka.fi -erämaksun tuotti Collector Payments Finland Oy. Jos sinulla on kysyttävää liittyen ennen 1.7.2020 tehtyä ostosta, olethan yhteydessä Collector Paymentsin asiakaspalveluun:

Puhelinpalvelu: 02 270 0550
verkkopalvelu: bill.collectorpayments.fi

 

Palautusten ja peruutusten käsittely

Kun palautat ostoksesi Sotkan antamien ohjeiden mukaisesti, tieto palautuksestasi välittyy Avardalle automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Jos palautat osan ostoksistasi, voit vähentää palautuksen euromäärän saamasi laskun loppusummasta. Erämaksun tapauksessa näet kirjatun palautuksen sekä päivitetyn kokonaissaldon seuraavalla tililaskullasi.