Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

OSALLISTU ARVONTAAN

Osallistu ja voita OONA-ruokailuryhmä!

Osallistu Oona-ruokaryhmän arvontaan! Voit voittaa Pohjanmaan Kalusteen Oona-ruokailuryhmän jatkopöydällä ja kuudella tuolilla valitsemallasi värillä.

Kesä on juhlien aikaa ja kaunein kattaus syntyy tyylikkäälle ruokapöydälle. Jatkopalalla saat lisää pöytäpintaa käden käänteessä ja kaikki juhlaherkut kauniisti esille. Jatkettava ruokapöytä mahdollistaa myös isomman juhlaväen mahtumisen saman pöydän ääreen. Arki kun koittaa, voi pöydän palauttaa taas näppärään, pienempään kokoonsa.

Pohjoiseen, skandinaaviseen tyyliin sopiva Oona-ruokaryhmä on juhlien keskipiste ja tukevat tuolit kestävät niin juhlien melskeen kuin arjenkin vaatimukset. Oona-ruokaryhmiin nyt saatavana myös uudet värisävyt Nordic-tammi ja Savutammi.

Mikä on sinun valintasi, valkoinen/tammi, valkoinen/nordictammi vai valkoinen/savutammi?

Arvonta tehdään yhteistyössä Pohjanmaan Kalusteen kanssa ja suoritetaan kaikkien arvontakaavakkeen täyttäneiden kesken 7.6.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja hän saa valita palkintoruokaryhmäänsä värin. Palkinto toimitetaan lähimpään Sotka-myymälään noudettavaksi.

 

Voittaja on arvottu ja häneen on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä. Kiitos osallistujille ja onnittelut voittajalle Taina T.