Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

Sisustustrendit 2018: Ulko-ja puutarhakalusteet

Pidemmän aikaa trendinä on ollut yhdistää kesäisin sisä- ja ulkotilat toisiinsa. Kesäkalusteet käyvät tyyliltään hyvin myös sisälle joten mikään ei estä hyödyntämästä niitä talvisin sisätiloissa. Näin tulee samalla ratkottua myös ulkokalusteiden talvisäilytysongelma, kun ne eivät vie tilaa varastossa. Kesän tullessa ne on myös helppo kiikuttaa takaisin patiolle tai parvekkeelle.

Tämän hetken ulkokalusteet ovat kevyitä niin muodoltaan kuin painoltaan. Värit ovat vaaleita: beigeä, harmaata ja valkoista. Myös ripaus mustaa tekee ulkokalusteistakin ryhdikkäämpiä. Puutarhakalusteet ovat joko kevyttä metallia tai polyrottinkia. Aito puu on korvattu huolettomammalla polywoodilla. Aito rottinki on myös edelleen pop. Pitää vain muistaa, ettei se kestä kovaa vesisadetta, joten katos tai muu suojaava paikka on tarpeen.

Olet kalustamassa sitten terassia tai parveketta, lue alta Sotkan vinkit ulkotilojen sisustamiseen tulevalle kesälle:

Minun Afrikkani

Miten ulkotilat sitten sisustetaan kesällä 2018? Tyylejä on monia mistä valita mieleisensä. Savanni – tyylissä kaikki Afrikkaan ja viidakkoon viittaavat elementit ja printit ovat sallittuja. Tekstiileissä, kuten tyynyissä on lehtiä tai eläinkuoseja. Tummapuu, viher- tai silkkikasvit ja eläinpatsaat viimeistelevät tyylin. Ulkona kestävä keinokuitumatto tuo pehmeyttä kokonaisuuteen. Väreinä beige, vihreä, ruskea ja musta ovat tämän tyylin perusta.

Tervetuloa Huvikumpuun

Huvila – tyyli on tulvillaan puutarhakutsuja omenapuiden katveessa ja kukkakuoseja. Isoäidin aika ja pitsiliinat puhuttelevat tämän tyylin haltijoita. Räsy – ja puuvillamatot kuuluvat olennaisesti Huvila-tyyliin ja kimppu luonnonkukkia pöydällä on jokapäiväinen ilo. Väreinä Huvila-tyylissä käytetään pastelleja neutraalin harmaan ja beigen kaverina.

Hipit luonnonhelmassa

Luonnonmukaisuus ja boheemius puhuttelevat tyylinä yhä useampia. Kaiken ei tarvitse olla niin viimeisen päälle ja pieni keskeneräisyys, myös sisustuksessa ja puutarhassa kuuluu asiaan. Tämä tyyli ammentaa vaikutteita Marokosta, hipeistä ja paimentolaisuudesta. Iloinen sekamelska syntyy lyhdyistä, paimentolaismatoista, lampaantaljoista ja macrame – tekniikalla tehdyistä tyynyistä ja seinäkoristeista. Väreinä terrakotta, ruskea ja luonnonvalkoinen toimivat tämän tyylin kanssa. 

Perheaika kunniaan

Ovat kesäsisustuksen värit ja tyylit mitkä hyvänsä, tärkein trendi on viettää aikaa perheen kanssa ja nauttia pitkistä kesäpäivistä. Iso ruokaryhmä terassilla kerää koko perheen maistelemaan kesän herkkuja yhdessä. Katos tai paviljonki pitää huolen siitä, ettei aurinko porota liian kuumasti, tai kesäsade kastele ruokailijoita. Ja ilta kuluukin iloisesti pihapelejä pelaillen.

Toivomme paljon aurinkoisia ja lämpimiä päiviä kesälle 2018.

12.04.2017 10:22