Tunne tyyli: romanttinen sisustus

Romanttinen sisustaja ei pelkää röyhelöitä eikä kaihda kukkakuoseja. Hän rakastaa runsautta, kunhan värit ovat harmoniassa keskenään. Romanttisen sisustajan pääväri on valkoinen, ja hän onkin valkoisen maalin suurkuluttaja. Myös pastellivärit ovat romanttisen sisustajan väripaletissa mukana. Tärkeintä on sävy sävyyn rakennettu kotoinen harmonia, jossa silmä lepää.

Romanttinen sisustustyyli on herkullinen sekoitus hyggeilyä, huvilafiilistä ja kertaustyylejä. Omat tyylilajinsa romanttisen tyylin sisällä ovat vielä maanläheisempi maalaisromanttinen sisustustyyli sekä yltiöromanttinen, vintagea ja kulutettua pintaa suosiva Shabby chic -sisustus. 

Shoppaile romanttinen olohuone

Romanttinen sisustaja suosii puuhuonekaluja, joita voi itse tuunata valkoisella maalilla. DIY-kalusteet ja sisustusesineet ja koko itse tekemisen kulttuuri on osa tämän tyylin viehätystä. Materiaaleista ja tuotteista romanttinen sisustaja suosii pellavaa sekä kori- ja rottinkikalusteita aidon puun rinnalla.

Romanttinen sisustaja rakastaa sisustusesineitä, kirjoja, tyynyjä, torkkupeittoja ja kaikkea, millä saa sisustuksen viimeisteltyä mieleisekseen. Vaikka hänen kodissaan tavaraa saattaa olla paljonkin, sisustus ei näytä ylitsepursuavalta. Onnistunut romanttinen sisustus sitoo erilaiset elementit saumattomasti yhteen ja tyyliltään yhdenmukaiseksi.

Kristallikruunun loisteessa romanttinen sisustaja kaivaakin kännykkänsä esiin ja nappaa kuvan olohuoneen nurkasta instagram-päivitystä varten. Sillä juuri tämä tila ja fiilis on jakamisen arvoinen!

Shoppaile romanttinen makuuhuone

11.08.2017 14:16