Olet hauska ystävä

Olet ystäväporukan hauskuuttaja ja varsinainen koomikko. Rakastat saada ystäväsi nauramaan ja olet valmis viihdyttämään heitä aina tarpeen tullen. Kerrot vitsit ja tarinat jouheasti, ja osaat kenties myös matkia julkisuuden henkilöitä ja yhteisiä tuttuja. Komiikkasi on kadehdittavaa ja ”nauru pidentää ikää” on ilmiselvä mottosi. Toisinaan toivot, että voisit tuoda enemmän vakavampaa puoltasi esille ystäviesi nähden. Mutta minkä pelle punaiselle nenälleen voi?

Näistä tuotteista hauska ystävä ilahtuu

Hauska ystävä arvostaa tuotteita, joissa on jokin vitsi tai jippo. Kun tuotteen kuvio, muoto, tai väri saa hymyn hauskan ystävän huulille, olet onnistunut lahjan hankinnassa.

Olet ymmärtävä ystävä

Sinulle voi soittaa kellon ympäri ja kertoa huolistaan. Oletkin ystäväpiirisi kuuntelija ja pidät ”Leelian lepotuolia” ja terapiaistuntoja aina kuin vain tarvetta on. Ystäväsi tykkäävät kerääntyä luoksesi illanviettoihin ja oletkin loistava isäntä tai emäntä. Maailmanparannus-keskustelut venyvätkin usein aamun tunneille kanssasi. Välillä kyllä toivoisit, että voisit vaihteeksi olla kertojan roolissa kuuntelijan sijaan. Mottosi on ”ystävyys on kallein aarre” ja säilytätkin ystäviesi salaisuuksia sydämesi aarrearkussa.

Näistä tuotteista ymmärtävä ystävä ilahtuu

Ymmärtävä ystävä rakastaa pehmeitä ja mukavia tuotteita, kuten elämän arvojakin. Hemmottele ymmärtävää ystävää siis rentouttavalla kahvikupposella mukavalla sohvalla istuen. 

Olet etujen ystävä

Olet ilmentymä käsitteelle ”Friends with benefits”. Ystäväsi tuntevat sinut myös Lasse-lainaajana, sillä milloin tarvitset vasaraa, ja milloin sokeria, tai autoa lainaan. Haluat hyötyä ystävistäsi ja he myös tietävät sen. Mottosi onkin ”vuoroin vieraissa” sillä, vastavuoroisesti olet valmis lainaamaan heille myös omia avujasi. Vaikka kuoritkin ystävyydestä kerman päältä, kannattaa hyviä ystäviä arvostaa myös muun, kuin hyödyn kautta. Hyvät ystävät kun eivät kasva puissa.

Näistä tuotteista etujen ystävä ilahtuu

Mitä suurempi etu tai alennus, sitä otetumpi on etujen ystävä. Suuri on kaunista, joten ilahduta etujen ystävää isoilla ja muhkeilla tuotteilla, joissa on parhaat edut.

Olet ikävä ystävä

Surullista mainita tätä, mutta olet ikävä ystävä. Olet ystäväpiirisi pomottaja, joka ajattelee aina ensin itseään ennen muita. Haluat olla aina ystäväpiirisi huomion keskipisteenä ja valitettavasti ystäväsi hyppivät tasatahdissa pillisisi mukaan. Olet myös muutaman kerran vetänyt maton ystäviesi jalkojen alta, tuntematta edes pienintä pistoa sydämessäsi. Jonain päivänä huomaat ystäviesi hävinneen kuin tuhka tuuleen, jollet korjaa asennettasi pian parempaan suuntaan.

Näistä tuotteista ikävä ystävä ilahtuu

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan! Ikävälle ystävälle voi vihjata lahjan muodossa hänen käytöksestään. Tai sitten voi vain heittää hanskat naulaan ja antaa olla.

Olet superystävä

Sinä olet se laulujen ihana ystävä, joka rientää apuun supersankarin tavoin ystävän ollessa pulassa. Rakastat ystäviäsi ja haluat heille kaikkea hyvää. Olet valmis antamaan paidan päältäsi ystäväsi tähden ja mottosi onkin ”Ystävä hädässä tunnetaan”. Yhdenkään ystävistäsi ei tarvitse jäädä yksin hädän keskellä, kun riennät apuun viipymättä viitta viuhuen. Toivottavasti ystäväsi osaavat arvostaa sinua ja ystävyyttäsi riittävästi.

 

Näistä tuotteista superystävä ilahtuu

Superystävä tarvitsee tietysti superlahjan. Kun elämässä on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kuumottaviin hetkiin auttaa viilentävä peitto, jota tarpeen tullen voi käyttää myös viittana.

29.01.2024 10:49