• aurinkovarjot ja katokset

Aurinkovarjot, paviljongit ja katokset

Kuuma ja paahteinen etupiha tai terassi... helpotuksen onneksi tuo kätevä aurinkovarjo tai -katos. Valitse iso aurinkokatos suoraan terassin päälle tai asenna se keskelle puutarhaa juhlien keskipisteeksi. Aurinkovarjo sopii pienemmälle terassille joko puutarhapöydän keskelle, tai terassipöydän päähän tukevaan varjonjalkaan nojaten. Ulkosalla ruokailu sujuu taatusti mukavammin, kun aurinko ei suoraan paahda päähän. Valitse Sotkan kesakalustemallistosta mieleinen aurinkokatos tai aurinkovarjo ja osta se helposti suoraan verkkokaupasta!

Lue lisää aurinkovarjoista ja aurinkokatoksista ->

 

Rajaus
SUN- aurinkovarjo 150CM

NOPEA TOIMITUS

29,- Norm. 6995
L 150, K 220, P 150
LUXOR-paviljonki 3x4m
399,- Norm. 999,-

Alennus 60 %

L 400, S 300, K 250, P 300
KE ROMA-aurinkovarjo
239,- Norm. 599,-

Alennus 60 %

SUN-varjonjalka 27KG
4995
L 53, K 7, P 53
LUXOR-varakatos 3x4m

NOPEA TOIMITUS

9995
AURINKOVARJON PIDIKE

NOPEA TOIMITUS

1995

Sotkan aurinkovarjot ja aurinkokatokset

Aurinkovarjot ja aurinkokatokset lisäävät oleskelun mukavuutta parvekkeelle tai terassille, kun auringon paahteelta voi vetäytyä niiden viilentävään varjoon. Isot aurinkovarjot tai riippuvat aurinkovarjot tuovat suojaa suuremmallekin seurueelle, ja esimerkiksi yhteinen lounastauko sujuu miellyttävästi varjossa hengähtäen. Aurinkovarjo, aurinkokatos tai paviljonki luo todellisen kesäkeitaan leppoisaan oleskeluun ja kesän juhliin. Stailaa paviljonki verhoin, amppelein, lyhdyin tai kausivaloin. Saat viihtyisen tilan pitkälle syksyyn. Terassilämmitin pitää huolen ettei varpaita palella syksyn illanistujaisissa. Aurinkovarjo veivillä helpottaa varjon aukaisemista ja sulkemista. 

Älä myöskään unohda aurinkovarjon jalkaa. Riittävän kookas päivänvarjon jalka pitää huolen, ettei aurinkovarjosi lähde ensimmäisen tuulenpuuskan matkassa omille teilleen. Kovilla tuulilla muista sulkea aurinkovarjo. Auki oleva varjo on alttiimpi rikkoutumaan tuulenpuuskan tarttuessa siihen. Myös aurinkokatoksen kiinnitysten kanssa on syytä olla huolellinen. Käytä nurmikolla aurinkokatoksen kiinnitykseen metallisia koukkuja. Puiselle terassille aurinkokatoksen voi kiinnittää tukevasti ruuveilla. 

Oli valintasi iso, pieni, beige, harmaa tai valkoinen aurinkovarjo, eri vaihtoehdot löydät Sotkan valikoimasta.