• Sohvaryhmät

Sohvaryhmät

Olohuoneen sohvalla rentoudutaan, viihdytään ja joskus jopa edustetaan. Sohvaryhmät vaikuttavat pelkästään kokonsa vuoksi myös muuhun sisustukseen. Siksi kannattaa miettiä ja mitata, millainen sohvaryhmä sopii omaan olohuoneeseen. Esimerkiksi nahkasohvaryhmä on ajaton klassikko.  Sotkan laaja valikoima tarjoaa monia laadukkaita ja mukavia vaihtoehtoja.

Lue lisää sohvaryhmistä >Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Sotkan sohvaryhmät

Sohvaryhmäksi mielletään kaksi sohvaa, joko 3-istuttava ja 2-istuttava sohva yhdessä, tai sohva ja kaksi nojatuolia. Sohvaryhmä voi koostua myös näiden eri variaatioista olohuoneen koon ja istumapaikkojen tarpeen mukaan. Monesti toinen sohva saattaa olla vuodesohva, joka toimii tarpeen vaatiessa myös vierasvuoteena.

Sohvaryhmää ostaessa kannattaa olohuone mitata huolellisesti, jotta sohvat mahtuvat tilaan joko L-muotoon, tai vastakkain. Jos haluaa rakentaa olohuoneeseen kunnollisen seurusteluryhmän, voi valinta kohdistua yhteen sohvaan ja useampaan nojatuoliin. Nojatuolit on helppo asetella sopiviin kohtiin, joko ympyrän- tai neliön-muotoon huoneen koosta ja muusta kalustuksesta riippuen. Monista sohvamalleista on saatavilla 3- ja 2-istuttavat sohvat, vuodesohva, sekä nojatuoli. Näin jokainen voi valita mieleisensä kokoonpanon omaan sohvaryhmäänsä.

Myös kankaita ja nahkoja löytyy monissa eri väreissä, joten sohvaryhmästä saa samalla tehtyä persoonallisen ja kodin sisustukseen sopivan. Huomioi verhoilukangasta valitessasi myös perheen lemmikit, sekä sohvan käyttöaste. Kaikki kankaat eivät kestä kissan- tai koiran kynsiä. Myös kankaiden puhdistettavuudessa on eroja. Helppohoitoinen AquaClean-kangas puhdistuu jopa pelkällä vedellä! Verhoilukangas ja -nahkamallit löytyvät myymälöistä ja niitä voi myös lainata kotiin testailtavaksi. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään sopivan sohvaryhmän, sekä verhoilumateriaalin valinnassa. 

Tervetuloa sohvaryhmäostoksille vielä tänään!