Kenkätelineet ja kenkähyllyt

Selkeälinjainen, kompakti kenkäteline tai kenkähylly on loistava ratkaisu, jos olet kyllästynyt eteisessä vellovaan kenkäkaaokseen. Kapea kenkäteline mahtuu pienempäänkin tuulikaappiin, jolloin saat tilan tehokkaasti käyttöön ja jalkineet järjestykseen. Löydät kätevät kenkätelineet ja kenkähyllyt Sotkan uudistuneesta verkkokaupasta.

Lue lisää kenkätelineistä >

Rajaus

Sotkan kenkätelineet 

Eri käyttötarkoitukset tarvitsevat erilaiset kengät; ulkoiluun lenkkikengät, vapaa-ajalle tennarit ja töihin avokkaat tai pukukengät. Kun kaikki perheenjäsenten kengät pyörivät eteisessä, on vastassa turhauttava kaaos. Jotta kengät pysyisivät järjestyksessä, täytyy niille hankkia toimiva säilytyskaluste. Kenkien määrästä ja eteisen koosta riippuen säilytyskaluste voi olla kenketeline, kenkäkaappi tai näiden yhdistelmä. 

Kenkätelineeseen mahtuu kenkiä säilöön kahteen tai kolmeen kerrokseen mallista riippuen. Penkkimallinen kenkäteline toimii eteisessä samalla myös istuimena hyödyntäen näin pienet neliöt. Säädettävällä kenkätelineellä saa koko tilan käytön optimoitua ja se toimii varsinkin vaatekaappien sisällä säätömahdollisuutensa vuoksi. 

Siisti ja järjestyksessä oleva eteinen helpottaa arkea. Valitse omaan eteiseesi sopiva kenkäteline tai -kaappi Sotkan edullisesta mallistota.