• Pihakeinut

Pihakeinut

Pihakeinu on perinteinen suomalainen puutarhan ja terassin ulkokaluste. Puinen pihakeinu tuo mieleen mummolan ja mansikat. Moderni pihakeinu on alumiinirunkoinen textilene-istuimilla ja sopii hyvin niin kivitalon terassille kuin kerrostalon parvekkeellekin. Keinuminen tunnetusti rauhoittaa mieltä ja alentaa verenpainetta, joten jo terveyssyihin vedoten, pihakeinu on kesän paras hankinta!

Tutustu Sotkan edullisiin pihakeinuihin ja osta omasi helposti suoraan verkkokaupasta!

Lue lisää pihakeinuista ->Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Sotkan pihakeinut

Kevään myötä on hauska ryhtyä suunnittelemaan puutarhan kunnostusta ja kalustusta. Pihakeinu sopii suomalaiskotien kesäpihoille ja mukavaan yhdessäoloon kuin poutapilvi taivaalle! Kestävä, puinen pihakeinu on kaunis ja perinteinen vaihtoehto, jonka ilmettä voit vaihdella erilaisilla pehmusteilla. On kyseessä sitten puutarha, terassi tai mökin piha, pihakeinu on kaiken keskiössä. Modernimpaan pihaan tai terassille sopii alumiininen pihakeinu, jonka istuinosa on säänkestävää helppohoitoista textileneä. Perheen pienimpiä kiikuttaa ja ilahduttaa oma lasten pihakeinu.

Puinen pihakeinusi kestää kesästä toiseen, kun öljyät sen puuöljyllä kerran vuodessa. Myös kuluneen, nuhraantuneen tai rikki menneen keinunkatoksen voi uusia, sillä Sotkan valikoimasta löytyy myös pelkkää katosta. Uudet, muhkeat keinunpehmusteet saavat vanhankin pihakeinun loistamaan puutarhan keskipisteenä.

Suositut ja laadukkaat pihakeinut löydät Sotkan myymälöiden ja verkkokaupan valikoimista.