ulkosohvat ja sohvaryhmät

Ulkosohvat ja sohvaryhmät terassille

Sohvaryhmä ulos, ja leppoisa nautiskelu kesäolohuoneessa voi alkaa. Hanki terassille sohvaryhmä niin saat huippumukavat ja tyylikkäät puitteet kesäillan viettoon ystäviesi kanssa. Polyrottinkiseen kulmasohvaan mahtuu koko perhe nauttimaan aurinkoisista keleistä. Puinen sohvaryhmä sopii perinteiseen mökkimaisemaan ja on ajaton, joskin ei huoltovapaa klassikko. Stailaa ulkosohva tyynyin ja torkkupeitoin ja kesäkeidas on valmis!

Säänkestävät sohvaryhmät ja ulkosohvat löydät edullisesti Sotkan laajasta valikoimasta.

Lue lisää ulkosohvista ja sohvaryhmistä ->


Rajaus

Sotkan ulkosohvat ja sohvaryhmät terassille ja puutarhaan

Kesästä on syytä ottaa kaikki irti, niinpä kotoinen olohuone syntyy terassille tai parvekkeelle heti säiden salliessa. Ulkokäyttöön suunnittellut puutarha- ja terassisohvat kestävät sään vaihteluita mukisematta. Helppohoitoinen polyrottinkisohva pärjää vaikka taivasalla, kunhan pehmusteet muistaa poimia sateensuojaan käytön jälkeen. 

Millainen ulkosohva tai sohvaryhmä sopisi juuri sinun terassillesi?

 

Perinteinen puusohva on klassikko

Puinen ulkosohva on kuin Astrid Lindgrenin kirjoista. Siinä on pala nostalgiaa ja puusohva sopii hyvin perinteiseen puutarhaan omenapuiden alle. Puisissa puutarhakalusteissa on hyvä muistaa se, ettei niitä kannattaa laittaa suoraan maata vasten, vaan väliin suositellaan puisia-tai kivisiä laattoja. Puu imee maasta kosteutta itseensä, mikä taas aikaa myöten pilaa ulkokalusteen. Myös vuosittainen huoltomaalaus tai -öljyäminen on tärkeää puisille terassikalusteille, jotta ne kestävät käyttöä kesästä toiseen. 

 

Polyrottinkiset sohvat ja sohvaryhmät kestävät säänvaihteluita

Polyrottinkinen ulkosohva tai sohvaryhmä on hyvinkin huoltovapaa. Pesu keväisin ja syksyisin muovipesulla pitää polyrottinkikalusteet siisteinä ja kauniina. Polyrottingista löytyy erilaisia ulkosohvia niin kooltaan kuin väreiltään. Pienelle parvekkeelle sopii siro ja korkeajalkainen ulkosohva, kun taas isompi terassi vaatii ehkä polyrottinkisen divaanisohvan tai jopa näyttävän kulmasohvan. Polyrottinkisesta moduulisohvasta voi rakentaa mieleisensä kokoonpanon juuri omaa terassia ja käyttötarvetta ajatellen. Muhkeat koristetyynyt ja torkkupeitot tekevät ulkosohvasta kesäisen olohuoneen, jossa viihdytään pitkälle syksyyn.

 

Metallinen ulkosohva sopii taivasalle

Metallinen tai valurautaa oleva ulkosohva on tuttu kartanon puutarhoista. Metallinen ulkosohva tai ulkopenkki kestää hyvin jopa talven puutarhaa kaunistamassa. Metallinen puutarhasohva on kylmä takapuolen alla kesähelteilläkin, joten istuinmukavuutta lisäävät istuinpehmusteet ja tyynyt. 

Valitse itsellesi sopivin ulkosohva tai sohvaryhmä Sotkan edullisesta puutarhakalustemallistosta vielä tänään.