• Pohjanmaan Kaluste

Pohjanmaan Kalusteen sohvat ja nojatuolit

Pohjanmaan Kaluste on suomalainen perheyritys Kurikasta pohjanmaalta. Pohjanmaan Kaluste on perustettu jo 1964.

Sotkasta löydät niin Pohjanmaan Kalusteen verhoiltuja tuotteita, kuten sohvia, lepotuoleja ja sohvapöytiä. Pohjanmaan Kalusteen sohviin ja lepotuoleihin on mahdollista saada tilauksesta kymmeniä eri kankaita ja värejä. Tutustu Pohjanmaan Kalusteen Sotkan mallistoon tästä, tai tule käymään lähimmässä Sotka-myymälässä. Räätälöidään sinulle yhdessä unelmiesi sohva!

Lue lisää Pohjanmaan Kalusteen sohvista ja lepotuoleista >

Rajaus
Pohjanmaan LYDIA-keinutuoli
469,-
L 60, S 99, K 99, Istuinkorkeus 44
NOORA-sohvapöytä
199,-
L 68, K 48, P 100
NOORA-sohvapöytä
189,-
L 68, K 48, P 100
NOORA-sohvapöytä
199,-
L 68, K 48, P 100

Pohjanmaan Kalusteen sohvat

Sotkan mallistosta löytyvät Pohjanmaan Kalusteen kestosuosikit, kuten Multico-moduulisohva ja Poet-sohvat. Jos toiveenasi on juuri tietynlainen kokoonpano kulmasohvasta, onnistuu se helposti Multico-moduulisohvan osista rakentamalla. Moniin Pohjanmaan Kalusteen sohviin on mahdollista ostaa myös saman sarjan nojatuoli, jolloin saat yhtenäisen ilmeen olohuoneen kalustukseen. Myös rahi on tarjolla moniin malleihin. Lisämukavuutta istumiseen tuovat erikoisvaahtopehmusteet sekä irralliset, erikseen ostettavat niskatuet.

 

Istuinmukavuutta vailla vertaa

Moniin Pohjanmaan Kalusteen sohviin voit valita myös Sandellan kimmoisat SUPERIOR-kylmävalupehmusteet, joiden muotoon palautuvuudelle valmistaja antaa 10 vuoden takuun. Kysy lisää Superior-kylmävalupehmusteista ammattitaitoisilta myyjiltämme.

 

Vuodesohva vierassängyksi

Pohjanmaan Kalusteen vuodesohvilla vieraat nukkuvat hyvin ja tyytyväisinä. Vuodesohvan näppärä mekanismi on helppo avata ja sohvasta tulee vierasvuode hetkessä. Myös vuodesohviin on mahdollista valita mieleinen kangas ja väri. Pohjanmaan Kalusteen vuodesohvissa ei myöskään istuinmukavuudesta tarvitse tinkiä.

 

Kankaalla vai nahalla?

Pohjanmaan Kalusteen sohviin on tarjolla kymmeniä, jollei jopa satoja kangasvaihtoehtoja niin valmistajan omasta mallistosta, kuin Orient Occidentin, Lauritzonin kuin Annanlankin kankaista. Myös nahkalaatuja löytyy moneen eri makuun, väreistä puhumattakaan. Tilauksesta moniin Pohjanmaan Kalusteen sohviin voi valita myös jalkojen mallin, tai värin. Multico-moduulisohvaan on tarjolla lisäksi erilaisia käsinojia ja kulmapaloja.

On unelmiesi sohva sitten vuodesohva, kulmasohva tai divaanisohva, Pohjanmaan Kalusteen mallistosta löydät sopivan sohvan jokaiseen tyyliin ja tilaan. Tutustu mallistoon vielä tänään verkkokaupassa, tai tule käymään lähimmässä Sotka-myymälässä. Räätälöidään sinulle unelmiesi Pohjanmaan Kalusteen sohva!