päiväpeitot

Päiväpeitot

Päiväpeitto on osa kaunista petausta. Päiväpeitto suojaa myös sänkyä ja vuodetekstiileitä päivän aikana pölyltä ja lialta. Parisängyn päiväpeitto voidaan pedata koko sängyn matkalta, tai jättää puoleen väliin sänkyä ja tehdä ns. hotellipetaus. Valitse makuuhuoneen tyyliin ja väreihin sointuva päiväpeitto. Muhkeat koristetyynyt päiväpeiton päällä viimeistelevät petauksen.

Lue lisää päiväpeitoista >Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Sotkan päiväpeitot

Päiväpeitto on iso osa petausta ja makuuhuoneen sisustusta. Päiväpeitolla saa sänkyyn muhkean ja siistin ilmeen. Lisäksi päiväpeitto suojelee vuodetekstiilejä pölyltä ja pitää ne siisteinä seuraavaa yötä varten. Valitse päiväpeitto sopimaan huoneen muihin väreihin, tai valitse neutraalin värinen päiväpeitto, jonka päälle voi ripotella kasan värikkäitä koristetyynyjä. Petaus viimeistellään tietysti sopivalla torkkupeitolla.

Tyylikäs hotellipetaus syntyy, kun petaa päiväpeiton vain puoliksi sängyn päälle jalkopäästä alkaen. Sängyn yläosa jätetään "avoimeksi" ja näin myös kauniit pussilakanat pääsevät oikeuksiinsa, ja näytille koko päivän ajaksi. Hotellipetaukseen riittää siis pienempikin päiväpeitto, joten valitessasi päiväpeittoa, mieti ensin, miten haluat jatkossa sänkysi pedata. Unelmien petaus on vain päiväpeiton päässä!

 

Lue lisää makuuhuoneen sisustuksesta ja petauksesta