Pefletit ja laudeliinat

Saunan sisustuksen viimeistelevät käytännöllinen laudeliina ja perfletti. Laudeliina helpottaa saunan puhtaapitoa, sekä lisää hygieniaa. Edulliset laudeliinat niin kotiin kuin mökkisaunaankin löydät Sotkan mallistosta.

Lue lisää saunatekstiileistä >

Rajaus
RAITA-pefletti
295 Norm. 595

Alennus 50 %

L 40, P 45
RAITA-laudeliina

NOPEA TOIMITUS

695 Norm. 1495

Alennus 53 %

L 45, P 150
295 Norm. 695

Alennus 57 %

L 45, P 40

NOPEA TOIMITUS

695 Norm. 1995

Alennus 65 %

L 150, P 45

Saunomisen nautinto

Suomalaisille sauna on itsestään selvyys ja sen parantavista vaikutuksista on tehty myös lukuisia tutkimuksia. Saunominen rentouttaa kireitä lihaksia, elvyttää ihoa sekä rauhoittaa mieltä. Sauna on pyhä paikka, jota kohdellaan kodeissa myös suurella kunnioituksella. Puhdas sauna antaa parhaan nautinnon, joten sauna tulee pestä säännöllisesti. Jos lauteilla käytetään laudeliinaan ja peflettejä, saunan puhtaanapito helpottuu huomattavasti. Iholta irtoava rasva ei sotke lauteita, vaan jää helposti pestäviin saunatekstiileihin. 

Laudeliinat ja pefletit myös tuntuvat viileiltä kuumille lauteille istuessa. Saunomisen nautintoa lisää niskan alla oleva saunatyyny. Pari tippaa saunatuoksua tai eteeristä öljyä löylyvedessä saa kotisaunankin tuntumaan mökin savusaunalta, tai turkkilaiselta kylpylältä. Eläköön saunomisen nautinto!