Pefletit ja laudeliinat

Saunan sisustuksen viimeistelevät käytännöllinen laudeliina ja perfletti. Laudeliina helpottaa saunan puhtaapitoa, sekä lisää hygieniaa. Edulliset laudeliinat niin kotiin kuin mökkisaunaankin löydät Sotkan mallistosta.

Lue lisää saunatekstiileistä >Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Saunomisen nautinto

Suomalaisille sauna on itsestään selvyys ja sen parantavista vaikutuksista on tehty myös lukuisia tutkimuksia. Saunominen rentouttaa kireitä lihaksia, elvyttää ihoa sekä rauhoittaa mieltä. Sauna on pyhä paikka, jota kohdellaan kodeissa myös suurella kunnioituksella. Puhdas sauna antaa parhaan nautinnon, joten sauna tulee pestä säännöllisesti. Jos lauteilla käytetään laudeliinaan ja peflettejä, saunan puhtaanapito helpottuu huomattavasti. Iholta irtoava rasva ei sotke lauteita, vaan jää helposti pestäviin saunatekstiileihin. 

Laudeliinat ja pefletit myös tuntuvat viileiltä kuumille lauteille istuessa. Saunomisen nautintoa lisää niskan alla oleva saunatyyny. Pari tippaa saunatuoksua tai eteeristä öljyä löylyvedessä saa kotisaunankin tuntumaan mökin savusaunalta, tai turkkilaiselta kylpylältä. Eläköön saunomisen nautinto!