• Keittiötekstiilit

Keittiötekstiilit

Kauniit keittiötekstiilit ovat ilo niin kokille kuin ruokailijoillekin. Pöytätableteilla luot kattaukselle pohjan ja teemavärin. Kaitaliinat ja pöytätabletit piristävät niin arkea, kuin juhlaakin. Saman sarjan keittiöpyyhkeestä, patalapusta ja patakintaasta kasaat helpon tupaantuliaislahjan. Tutustu Sotkan keittiötekstiileihin ja piristä keittiötäsi, sekä kattaustasi vielä tänään!

Lue lisää keittiötekstiileistä >

SELMA-tabletti
150
L 38, P 38
HEINI-tabletti

NOPEA TOIMITUS

150
L 40, P 30
FANNI-tabletti
150
L 38, K 38, P 38
RAINFOREST-tabletti

NOPEA TOIMITUS

150
L 45, P 30

Sotkan keittiötekstiilit

Myös keittiön voi sisustaa mieleisekseen. Omaan silmään ja tyyliin sopivat keittiötekstiilit lisäävät keittiön viihtyisyyttä ja tunnelmaa. Pirteät patalaput, keittiöpyyhkeet ja pöytätabletit ottavat keittiössä vastaan niin emännän, kuin vieraatkin. Valitse kesäksi kukallinen keittiöpyyhe ja patakinnas roikkumaan keittiön seinänaulakkoon. Jouluun taas sopivat täydellisesti punaiset ja harmaat keittiötekstiilit. Edullisilla keittiötekstiileillä päivität keittiösi hetkessä taas raikkaaksi ja trendikkääksi. Kaunis tupaantuliaislahja syntyy, kun käytännölliseen säilytyskoriin viikkaa samaa sarjaa olevan keittiöpyyhkeen, patalapun ja patakintaan. Lahjan voi vielä somistaa muutamalla kauniilla teemukilla, tai puisella tiskiharjalla ja ekologisella tiskausliinalla. 

Pöytätableteille on helppo tehdä kaunis kattaus niin arkeen kuin juhlaankin. Valitse pöytätabletit kattauksen teeman ja tilanteen mukaan. Ohuet pöytätabletit on helppo säilyttää keitiön laatikostossa ja ottaa sieltä esille aina tarvittaessa. Valitse juhliin kimaltavat pöytätabletit, kun arkeen voi pöydälle kattaa helppohoitoiset juuttitabletit, tai muoviset pöytätabletit.

Kauniit ja käytännölliset keittiöntekstiilit löydät helposti Sotkan verkkokaupasta.