Sivupöydät

Sivupöytä täydentää sisustusta niin olohuoneessa, eteisessä kuin keittiössä. Pieni sivupöytä toimii mukavasti esimerkiksi sohvan päädyssä, kapea ja valkoinen sivupöytä löytää paikkansa vaikka käytävän varrelta. Tyylikkäät sivupöydät löydät Sotkasta – tilaa verkosta suoraan kotiisi.

Lue lisää sivupöydistä >

Rajaus
HUVILA-sivupöytä
549,-
L 120, S 35, K 78
HUVILA-sivupöytä
549,-
L 120, S 35, K 78
HUVILA-sivupöytä
549,-
L 120, S 35, K 78
ROUND-sivupöytä

NOPEA TOIMITUS

1495 Norm. 4995

Alennus 70 %

L 40, K 40, P 40
LIVORNO-tarjoiluvaunu
599,-
L 51, K 74, P 94
SEAFORD-sivupöytä
2995
L 40, K 55, P 40

Sotkan sivupöydät ja apupöydät

Näppärä sivupöytä on arjen paras apuri. Sille voi laskea eteisessä avaimet ja puhelimen, ruokailutilassa tarjoiltavat ja olohuoneessa kukkamaljakon. Sivupöytä, eli konsolipöytä tunnetaan jo biedermeier-ajalta, jolloin sitä käytettiin edustamiseen visiittikorttimaljaa ja albumia varten. Nykyisinkin juuri sivupöydälle tehdään erilaisia asetelmia pöytälampusta, valokuvakehyksistä, maljakoista ja kynttilöistä.

Puolipyöreä, seinää vasten tuleva konsolipöytä edustaakin ensimmäisiä sivupöytiä. Nykyisin suositaan enemmän suorakaiteen muotoisia, joko kevyitä metallisia, tai siroja puisia sivupöytiä. Sivupöydässä voi olla myös alahylly ja laatikko lisäsäilytystilana. Pieni sivupöytä voi toimittaa keittiössä myös saarekkeen virkaa, tai olla makuuhuoneessa kampauspöytänä.

Pyöreä, matala sivupöytä on toiselta nimeltään lamppupöytä. Pyöreä sivupöytä sijoitetaankin yleensä sohvan tai nojatuolin viereen ja sen päälle asetetaan pöytävalaisin. Lamppupöytiä myydään myös pareittan, eli ns. sarjapöytänä, jolloin sivupöytiä on kaksi erikokoista, toinen juuri pöytävalaisimelle, ja toinen pöytä kirjalle ja teekupille. 

Sarjapöytä koostuu kahdesta tai kolmesta eri kokoisesta pöydästä, jotka menevät sisäkkäin ja allekkain. Sarjapöydän jujuna on sen pieni ja näppärä koko, kun pöydät ovat sisäkkäin. Kun laskutilaa tarvitaan enemmän, vedetään pienemmät pöydät esille joko porrastetusti tai kokonaan. 

On valintasi sitten sivupöytä, lamppupöytä tai sarjapöytä, edulliset arjen apurit löydät helposti Sotkan verkkokaupasta.