Enni-patjat ja -sängyt

ENNI-patjat ja -sängyt

Panosta parhaisiin yöuniin kotimaisella Enni-sängyllä.

Suomessa valmistetuissa, laadukkaissa Enni-patjamalliston sängyissä yhdistyy vyöhykkeellisen pussijousiston ja viskoelastisen vaahtomuovin hyvät ominaisuudet. 5-vyöhykkeinen pussijousisto on suunniteltu vartalon kaarien ja painopisteiden mukaan, ja se antaa täydellisen tuen koko vartalolle. Nuku yösi hyvin Enni-sängyllä ja -sijauspatjalla.

Lue lisää Enni-patjamallistosta >

ENNI-runkopatja
1099,-
L 80, K 58, P 200
ENNI-sijauspatja
479,-
L 80, K 6, P 200
ENNI-sijauspatja
499,-
L 90, K 6, P 200
ENNI-sijauspatja
699,-
L 140, K 6, P 200
ENNI-sijauspatja
899,-
L 180, K 6, P 200
ENNI-sijauspatja
829,-
L 160, K 6, P 200
ENNI-sijauspatja
629,-
L 120, K 6, P 200
ENNI-sängynpääty
649,-
L 120, K 122, P 10

Suomessa valmistetut Enni-sängyt ja -sijauspatjat

Laadukkaiden Enni-sänkyjen 5-vyöhykkeinen jousisto antaa tarvittavaa tukea keskivartalolle, ja mahdollistaa hartian seudun upota hieman enemmän sänkyyn. Sängyn vyöhykkeellisyys auttaa nukkujaa löytämään helposti hyvän nukkuma-asennon. Pintapehmusteena käytettävä viskoelastinen materiaali taas vähentää pintapainetta muotoutuen nukkujan kehon lämmön, ja painon mukaan, sekä auttaa häntä löytämään ergonomisimman nukkuma-asennon. Pintapehmusteen rei’ityksen ansiosta ilma kiertää patjan sisällä, jolloin sänky hengittää paremmin. Rei’itys siirtää kosteutta sekä lämpöä tehokkaasti nukkujasta poispäin, ja antaa näin nukkujalle miellyttävät yöunet.

Enni-sijauspatjan sisus on nukkujan lampöön ja muotoon reagoivaa viskoelastista vaahtomuovia. Sijauspatjan rakenteessa on rei´itetyt ilmakanavat, jotka pitävät sijauspatjan raikkaana ja hengittävänä yöstä toiseen. Sijauspatjan päälle suosittelemme sijauspatjansuojaa, joka helpottaa sijauspatjan puhtaanapitoa.

Sänkyjen pinnassa käytettävän joustokankaan ansiosta vyöhykejousisto myötäilee kehoa entistä paremmin. Pintakankaan Antislip-käsittely varmistaa, että sijauspatja pysyy hyvin paikallaan sängyn päällä.

Enni-patjamalliston verhoiluna on ajaton harmaa huonekalukangas. Sängyissä on tyylikäs, musta kartionmallinen jalkasarja. Enni- patjamallistoon kuuluvat jenkkisängyt, runkopatjat, sijauspatjat, sekä sängynpäädyt. Mallistoon kuuluvissa sängynpäädyissä on kaunis ruututikkaus.