Black Friday

Black Friday tulee taas entistä suurempana 24.11.2023. Tervetuloa tekemään huippulöytöjä!Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Black Friday tunnetaan maailmanlaajuisesti huimien tarjousten päivänä, joka on otollista aikaa tehdä uusia kodin hankintoja sekä tilata lahjoja pukin konttiin.

Alun perin Black Friday -nimitys ei kuitenkaan ole ollut niin aurinkoinen kuin nykyään. 1950-luvulla Philadelphian poliisi käytti tätä termiä kuvastamaan kiitospäivän jälkeistä kaaosta, kun lähialueen asukkaat, turistit ja shoppailijat ryntäsivät kaupunkiin ennen jokavuotista Army vastaan Navy jalkapallo-ottelua, aiheuttaen virkavallalle paljon työtä ja päänvaivaa. Nämä ikäväsävytteiset tapahtumat Black Friday -nimen ympäriltä on kuitenkin jo painettu unholaan. Varsinkin meillä Sotkalla Black Friday -tarjoukset nostavat vain hymyn huulille!

Black Friday -alennusmyynnit ovat vuoden parasta ostosaikaa, joista kannattaakin ottaa kaikki irti. Nopeimmat voivat bongata parhaat Black Friday tarjoukset Sotkan verkkokaupasta heti vuorokauden vaihteen jälkeen!

Sotkan Black Friday – ja Cyber Monday huonekalutarjoukset

Tutustu Black Friday sohvatarjouksiin, sänkytarjouksiin ja sisustustuotteisiin lähempänä. Tarjouksia paljastetaan pitkin Black Week ja Black Weekend ajanjaksoa kaikista tuoteryhmistä, tarjouksia pääset kätevästi seuraamaan tilaamalla Sotkan uutiskirjeen tai seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa tai Pinterestissä.


Black Fridayn suositut huonekalu- ja sisustustuotteet


Sotkan suuresta sohvavalikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan sohvan etsit sitten 2-istuttavaa tai 3-istuttavaa sohvaa, vuodesohvaa, divaanisohvaa, kulmasohvaa tai nojatuolia. Suuresta sänkyvalikoimastamme puolestaan löydät niin jenkkisängyt kuin parisängytyhden hengen sängytrunkopatjat ja moottori- ja säätösängyt.

Ruokapöydät ja ruokailuryhmät löydät täältä, senkit ja lipastot täältä ja laajan mattovalikoimamme täältä, sisältäen suositut nukkamatot, villamatot tai sileät keinokuitumatot esimerkiksi koira- tai kissatalouteen.

Sotkan Black Friday tarjoukset voit ostaa suoraan verkkokaupasta helposti ja turvallisesti tai käydä tutustumassa tuotteisiimme myymälöissämme ympäri Suomen. Tervetuloa ostoksille!