Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

VISCOLUX ALOE -patjat ja -sängyt

Sotkan Viscolux Aloe -mallisto on joka nukkujan valinta

Ihminen viettää kolmasosan elämästään sängyssä, joten siihen toden totta kannattaa panostaa. Kulunut patja voi aiheuttaa oireilua selässä ja häiritä nukkumista.

Sotkan Viscolux Aloe -malliston lämpömuotoutuvat patjat mukautuvat nukkujan vartalon mittasuhteisiin ja jakavat vartalon painon laajalle alueelle antaen täydellisen tuen nukkujan omiin tarpeisiin. Patja on kuin mittatilaustyönä tehty asu – sopii täydellisesti juuri sinulle.

Miksi valita Viscolux Aloe -sänky?

Hyvän unenlaadun lisäksi Viscolux Aloe -sänky on pitkäikäinen sekä kotimainen. Viscolux Aloe -sänkyjen rakenteessa on erityinen ilman kiertämisen mahdollistava kanavointi, joka poistaa kehon tuottamaa kosteutta ja pitää sängyn raikkaana.

Viscolux Aloe -sängyt ja niiden rungot valmistetaan Kauhavalla ja yritys työllistää noin 100 henkeä, sekä suuren joukon muita ammattilaisia alihankinnan kautta. Sängyt valmistetaan suurella sydämellä, jotta suomalaiset nukkuisivat yönsä paremmin.

Sijauspatjaan on syytä panostaa

Patja pääsee oikeuksiinsa oikealla sijauspatjalla. Sotkan Viscolux Aloe -sijauspatja viimeistelee sängyn pintapehmeyden erityisesti kevyelle nukkujalle, ja ainutlaatuinen Aloe vera -kangas pitää sijauspatjan antibakteerisena. Sijauspatjasta saatavilla kaksi eri kovuutta.

Nuku hyvin niin yksin kuin kaksinkin

Kotimainen Viscolux Aloe -mallisto sopii niin yksin kuin kaksinkin nukkujille. Viscolux Aloe -patja on jouseton, jolloin se on rauhallinen, eikä kääntyily parisängyssä häiritse toisen unta. Viskoelastisen materiaalin ansiosta patja kantaa hyvin myös reunalta, ja näin nukkuja voi hyödyntää koko sängyn leveyden. Viscolux Aloe -malliston sänkyjen pehmustemateriaali jakaa kehon painon tasaisemmin ja laajemmalle alalle. Tämän johdosta pintaverenkierto paranee, levoton sängyssä kääntyily vähenee ja nukkujan yöuni on laadukkaampaa.