ELIAS-patjat ja -sängyt - Tarjoukset

799,- Norm. 2499,-

Alennus 68 %

Painon ja lämmön mukaan muotoutuva runkopatja pehmeällä sijauspatjalla!
L 160, P 200
2798,- Norm. 3198,-

Alennus 13 %

Painon ja lämmön mukaan muotoutuva runkopatja pehmeällä sijauspatjalla ja upealla sängynpäädyllä!
L 160, P 200
Useita eri vaihtoehtoja
2896,- Norm. 3296,-

Alennus 12 %

Kokonaisuudessa mukana paksu ja pehmeä lämpömuotoutuva sijauspatja sekä upea sängynpääty!
L 160, P 200

ELIAS - laatutietoisen valinta

Seinäjoella valmistetut Elias patjat on tehty viscoelastisesta vaahtomuovista jonka alla on napakka tukivaahto. Viscoelastinen vaahtomuovi muotoutuu nukkujan painon ja erityisesti lämmön vaikutuksesta. Keho pääsee rentoutumaan yön aikana ergonomisen nukkuma-asennon ansiosta. Kääntyilyn tarve vähenee ja uni on rauhallisempaa.

Napakka viscoelastinen vaahtomuovi on yhdistetty jämäkkään havurunkoon. Ylellinen pintapehmeys luodaan paksulla viscoelastisella Elias sijauspatjalla. Patjan non-slip viimeistely pitää sijauspatjan paikallaan.

Jenkkisängystä saatavilla hybridiversio jossa on käännettävä patja. Voit valita joko viscoelastisen muotoutuvan puolen, tai napakamman vaahtomuovi puolen. Tai vaikka molemmat. Patjassa on laadukas seitsemään vyöhykkeeseen jaettu pussijousisto. Seitsemän vyöhykkeinen jousisto myötäilee täydellisesti ottaen huomioon ristiselän notkon ja hartian mittasuhteet. Vyöhykejousitetulla patjalla keho lepää ergonomisesti oikein.

Elias sarjasta saatavilla kaunis tikattu pääty. Verhoiluvärinä rauhallinen vaalea harmaa. Sängyn viimeistelee ajanhenkinen kepeä shampanjajalka.

Elias sarjaan kuuluvat runkopatjat, jenkkisänky, moottorisänky ja sijauspatjat.

Elias patjat ovat Seinäjoella valmistettuja kotimaisia Avainlippu -tuotteita.