SOFTCARE-tekstiilipesuaine

1595

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta. Tarkista saatavuus lähimmästä myymälästäsi.

Myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

Hellävarainen Softcare Tekstiilipesu tehoaa kaikenlaisiin tahroihin: mm. rasvaan, öljyyn ja kahviin. Sen valmistuksessa on käytetty puhtaita, luonnossa hajoavia raaka-aineita. Sopii kaikille sisustustekstiileille. Sillä voi varovasti puhdistaa myös kemiallista pesua vaativia tekstiilejä – tee ensin koe pienelle, piiloon jäävälle alueelle. Noudata valmistajan antamia pesuohjeita.

Sumutetaan likaantuneelle pinnalle ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Pinta pyyhitään puhtaalla, kostealla froteeliinalla liinaa välillä huuhdellen. Kun poistat tahraa, tee puhdistus aina tahran ulkoreunasta sisäänpäin sitä levittämättä. Yksittäistä tahraa poistettaessa vältyt vesiringin syntymiseltä, kun lopuksi häivytät märän ja kuivan rajapinnan kostuttamalla kevyesti rajatun alueen, esim. saumasta saumaan tai koko tyynyn pinnan. Hankauskestävyyden voit testata hankaamalla kostutettua aluetta froteeliinalla. Jos pinta nyppyyntyy, älä hankaa voimakkaasti. Värinkeston voit testata hankaamalla kostutettua paikkaa valkoisella kankaalla. Jos kankaaseen irtoaa väriä, tee pesu erityisen varovasti tai jätä se kokonaan ammattilaisen tehtäväksi.

Kun peset nukkapintaista kangasta, pyyhi nukka kosteana yhdensuuntaiseksi, jotta lopputulos on tasainen. Vältä aina liikaa kastelua ja anna kalusteen kuivua ilmavasti.

Softcare Tekstiilipesu on pakattu 500 ml kierrätettävään muovipulloon, jonka voi hävittää polttamalla tai sekajätteenä

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä