HarmaaOranssi
Myymälästä ja verkkokaupasta
Löytö
Tulosta

Vallila MARMALADE FULL-matto
L 80 cm x P 200 cm, harmaa

3995

Norm. 6995 Alennus 42 %

Voimassa toistaiseksi, mikäli tuotetta riittää.

Nouda myymälästä 0 €

 

Toimitusaika verkkokaupasta 7-14 arkipäivää

Saatavilla myymälöistä:
Kouvola, Tampere Lielahti, Pirkkala, Kuopio, Oulu, Jyväskylä Palokka, Savonlinna, Rovaniemi, Pietarsaari, Mikkeli, Iisalmi, Varkaus, Tuusula, Kokkola, Riihimäki, Pieksämäki, Kemi, Lohja, Lahti, kauppakeskus Valo, Raahe, Vantaa Varisto, kauppakeskus Viisari, Helsinki, kauppakeskus Lanterna, Tampere Turtola, Turku Skanssi, Raisio, Seinäjoki, Karis/Karjaa, Jämsä, Espoo Lommila, Espoo Finnoo, Vantaa Porttipuisto, Porvoo, Kuusamo, Hämeenlinna, Forssa, Imatra, Joensuu, Ylivieska, Salo, Kankaanpää, Kajaani, Rauma.

Tuotekuvaus

Vallilan ihana Marmalade Full -käytävämatto on jotain ihan muuta kuin tylsä yksivärinen perusmatto. Siinä on hillitty harmaan sävyinen kukkakuvio, joka nostaa kotisi sisustuksen uudelle tasolle. Saara Kurkelan suunnittelema matto on myös ihastuttava makuuhuoneen matto, jonka pehmeä nukka hemmottelee paljaita jalkoja. Laatu ja tyyli eivät todellakaan aina katso hintaa.

 

MARMELADE FULL-matto on heatset-käsiteltyä polypropyleenia, joka ei pölise ja on helppo pitää puhtaana. Noudata hoito- ja pesuohjeita, niin saat nauttia kauniista matostasi pitkään. Laakavesipesu pesulassa.

Tuotetiedot

Tuotekoodi:

3281904

Koko:

Leveys 80 cm, Pituus 200 cm

Materiaalit:

Polypropyleeni

Merkit:

Vallila

Paino:

4 kg

Pakettimäärä:

1