Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

Löytö
Tulosta

AIRTRACK-volttimatto
Harmaa/sininen

249,-

Norm. 499,- Alennus 50 %

Voimassa toistaiseksi, mikäli tuotetta riittää.

Kuukausierä 16,00 €/kk, luottokorko 15,00 %, todellinen vuosikorko 53,86 %, luotollinen kokonaishinta 375,65 €. Katso tarkemmat erittelyt tästä ›


Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta. Tarkista saatavuus lähimmästä myymälästäsi.

Saatavilla myymälöistä:
Kouvola, Vaasa, Kuopio, Oulu, Savonlinna, Rovaniemi, Pietarsaari, Iisalmi, Varkaus, Kokkola, Tornio, Pieksämäki, Kemi, Raahe, Vantaa Varisto, kauppakeskus Viisari, Helsinki, kauppakeskus Lanterna, Tampere Turtola, Turku Skanssi, Raisio, Seinäjoki, Karis/Karjaa, Jämsä, Vantaa Porttipuisto, Kuusamo, Forssa, Parkano, Ylivieska, Mikkeli, Rauma.

Tuotekuvaus

Supersuosittu AIRTRACK-volttimatto nyt Sotkasta!

Airtrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä voimistelualusta, joka sopii moneen harrastukseen, esimerkiksi Cheerleading, voimistelu, parkour, trikkaus ym. temppuilu. Patjan kimmoisuus on säädettävissä vähentämällä tai lisäämällä ilmaa.

Airtrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä, pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Patjan pintamateriaali estää liukastumiset. Temppuilualusta sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tuotantotapa varmistavat sen ilma- ja vesitiiviyden. Valmistukseen on käytetty vain parhaita myrkyttömiä raakamateriaaleja. Lisäksi saumoja ei ole ommeltu, vaan ne on sulautettu yhteen ja peitetty ylimääräisellä kerroksella parhaan ilmatiiviyden saavuttamiseksi. Patjan saumoilla vuoden kestävyystakuu.

Ilmamatto on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla pumpulla. Käyttöönotto ja purkaminen vievät vain muutaman minuutin.

Ulkokäytössä patjan alle suositellaan suojaksi pressua, jotta kivet, kävyt, oksat tai muut terävät ei vahingoita patjan pintaa. Tuotteen mukana toimitetaan paikkaustarvikkeet, jolloin vahingon sattuessa käyttöä voidaan jatkaa.

Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa ilmavolttiradan pinta. Kun pinta on kuiva, aloita rullaus maton alalaidasta. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen rullausta. Kun volttirata on rullattu kasaan, voit sitoa sen naruilla tai laittaa mukana tulevaan säilytys/kantokassiin. Säilytä volttirata aina kuivassa paikassa.

Airtrack on 3 metriä pitkä, 1 metrin leveä ja 10 cm paksu.

Painoraja 100kg. Tutustu tuotteen mukana toimitettaviin käyttö- ja säilytysohjeisiin huolellisesti ennen käyttöön ottoa.

 

Tuotetiedot

Tuotekoodi:

4555888

Koko:

Leveys 100 cm, Korkeus 10 cm, Pituus 300 cm

Painoraja:

100 kg

Paino:

11 kg

Saumatakuu:

1 vuosi

Materiaalit:

PVC

Tuoteohjeet ja esitteet:

Käyttö- ja turvallisuusohjeet
Säkerhetsföreskrifter och montering
Safety instructions and setting up