Myymälästä ja verkkokaupasta
-62%
 • MIAMI-ruokaryhmä
 • MIAMI-ruokaryhmä
 • MIAMI-ruokaryhmä
 • MIAMI-ruokaryhmä
 • MIAMI-ruokaryhmä
 • MIAMI-ruokaryhmä
 • MIAMI-ruokaryhmä

MIAMI-ruokaryhmä

299,-

Norm. 799,- Alennus 62 %

Voimassa: 16.07.2024 asti, mikäli tuotteita riittää.

Alin 30 päivän hinta ennen kampanjaa 799,-

Nouda myymälästä 0 €

 

Toimitusaika verkkokaupasta 2-4 arkipäivää.

Myymäläsaatavuus

NOPEA TOIMITUS
Maksa Sotka Erämaksulla alk. 16,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
16,00 €/kk
 
24 kk
20,00 €/kk
 
12 kk
33,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Sotka Erämaksun vuosikorko on 15,00 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: Jatkuva luotto maks. 36 kk maksuajalla. Luottoraja alkaen 1 700 €. Korko 15 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 3,95 €/kk. Luottoesimerkki: 1 700 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 162,07 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 28,83 %. Kokonaisluottokustannus on 244,87 € ja maksettava kokonaissumma on 1 944,87 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Sotka Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Tuotekuvaus

MIAMI- ruokaryhmä, jossa aurinkovarjo ja lasikantinen pöytä, luo tyylikkään ja toiminnallisen kokonaisuuden ulkotiloihin. Tämä ruokaryhmä on suunniteltu tarjoamaan mukavan ja viihtyisän paikan aterioida tai rentoutua ulkona aurinkoisina päivinä.

 1. Lasikantinen pöytä: Ruokapöytä on varustettu lasikannella, mikä antaa elegantin ja modernin ulkonäön. Lasipinta on helppo pitää puhtaana ja luo avoimen ilmeen ympäröivään tilaan.

 2. Aurinkovarjo: Mukana oleva aurinkovarjo tarjoaa suojaa auringonpaisteelta, luoden miellyttävän varjon ruokailutilaan. Tämä lisää käyttömukavuutta ja mahdollistaa ruokailun myös aurinkoisina päivinä.

 3. Ruokatuolit: Kalusteryhmään kuuluu 4kpl mukavia ruokatuoleja. Nämä tuolit ovat taitettavia, mikä helpottaa säilytystä ja tilan optimointia, kun ne eivät ole käytössä.

 4. Säänkestävät materiaalit: Kalusteet on valmistettu alumiinista, lasista ja textline istuinosista, jotka kestävät ulko-olosuhteita ja säilyttävät ulkonäkönsä pitkään.

 5. Muotoilu: Ruokaryhmän muotoilu on harkittu ja tyylikäs, sopien hyvin moderniin ulkotilaympäristöön.

 6. Helppo huollettavuus: Kesäkalusteet on suunniteltu helppohoitoisiksi ja kestäviksi. Pöydän ja tuolien materiaalit voivat olla sellaisia, jotka eivät vaadi paljon huoltoa ja ovat helppoja pitää puhtaina.

Tämä tyyppinen kesäkalusteryhmä yhdistää tyylikkään muotoilun ja käytännölliset ominaisuudet, tarjoten ihanteellisen paikan nauttia ulkona syömisestä ja rentoutumisesta aurinkoisina päivinä.

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä