Valkoinen
Myymälästä ja verkkokaupasta
Tulosta

ISABELLA-joustinpatja
90x200 cm

799,-

Nouda myymälästä 0 €

 

Toimitusaika verkkokaupasta 14-21 arkipäivää

Maksa Sotka Erämaksulla alk. 35,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
35,00 €/kk
 
24 kk
46,00 €/kk
 
12 kk
79,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Sotka Erämaksun vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: 1500 € ostokselle 12 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko on 30,35 % ja luoton kokonaiskustannus 1727 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Sotka Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Tuotekuvaus

Isabella-joustinpatja 90 x 200 cm on laadukas ja kotimainen yhden hengen sängyn patja. Se soveltuu sekä kevyelle, keskikoiselle tai painavalle nukkujalle, sillä voit valita siihen jousiston kahdesta eri kovuudesta. Keskikova Medium on kevyen tai keskikokoiselle nukkujalle parhaiten soveltuva ja napakka Hard on painavan tai muuten kovemman patjan ystävälle soveltuva jousisto.

Jousistona patjoissa on 5-vyöhykkeinen pussijousisto. Pussijousistossa jokainen jousi on nimensä mukaan pussiin pakattu. Jousi toimii tämän vuoksi itsenäisesti ja koko patja myötäilee nukkujan kehoa yksilöllisesti. Vyöhykkeellisyys tarkoittaa, että jousistossa on erikovuisia jousia alueittain. Hartia pääsee painumaan hieman pehmeämpien jousien ansiosta patjaan, kun keskivartalo saa paremmin tukea jämäköiltä jousilta.

Suojele joustinpatjan kaunis valkoinen tikattu joustokangas ja viimeistele nukkumamukavuus erikseen myytävällä sijauspatjalla. Esimerkiksi yksi Isabella-malliston kolmesta sijauspatjasta. Profiloitu Relax on kimmoisa ja joustava sijauspatja. Relax-täytteessä on erinomainen pintapehmeys. Visco on kehon luonnollisen lämmön ja painon mukaan muotoutuva sijauspatja. Sisus on valmistettu viskoelastisesta vaahtomuovista, joka reagoi tehokkaasti painon ja lämmön vaikutuksesta antaen hyvän tuen ristiselälle, eikä keholle kohdistu turhaa painetta. Balance-sijauspatjassa on ainutlaatuinen vyöhykkeellinen rakenne, joka tehostaa erinomaisesti malliston vyöhykejousen myötäilevyyttä. Sijauspatjan sisus on leikattu kuutionmallisiksi, jotta ne joustavat ja ottavat huomioon kehon jokaisen kohdan. Kuution malliin leikattu täyte hengittää hyvin ja vuode pysyy raikkaana. Isabella-sijauspatjat ja muut petauspatjat löydät täältä.

Toteutettu Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa

Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus on puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus. Tunnus kertoo tuotteesta, joka täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit. Allergiatunnus auttaa kuluttajia valitsemaan tuotteita, jotka eivät yleisesti ärsytä, herkistä ihoa tai aiheuta hengitystieoireita. Tuotteet ovat aina hajusteettomia ja soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön.

Suomessa valmistettu Avainlippu -tuote.

Tuotetiedot

Jousisto

  • Medium: 5-vyöhyke pussijousi 1.8/1.7, 260kpl m² 
  • Hard:  5-vyöhyke pussijousi 2.1/1.9, 260kpl m² 

Päällinen 

  • 100% Polyesteri

Takuu

  • 10 vuotta katkenneelle ja irronneelle jouselle

Valmistusmaa 

  • Suomi

Koko:

Leveys 90 cm, Pituus 200 cm

Kovuus:

Keskikova, Napakka

Tuoteohjeet ja esitteet:

Patjan takuu-ohje

Merkit:

Allergia- ja astmaliitto, Avainlippu

Paino:

16 kg

Pakettimäärä:

1

Osaluettelo

ISABELLA-joustinpatja 90x200cm medium (Kovuus: Medium)
L90 x K22 x P200 cm.
799,-