Myymälästä ja verkkokaupasta
  • MONACO-työpöytä 148
  • MONACO-työpöytä 148

MONACO-työpöytä 148
Valkoinen/tammi

379,-

Nouda myymälästä 0 €

 

Toimitusaika verkkokaupasta 11-20 arkipäivää.

Myymäläsaatavuus

Maksa Sotka Erämaksulla alk. 19,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
19,00 €/kk
 
24 kk
24,00 €/kk
 
12 kk
40,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Sotka Erämaksun vuosikorko on 15,00 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: Jatkuva luotto maks. 36 kk maksuajalla. Luottoraja alkaen 1 700 €. Korko 15 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 3,95 €/kk. Luottoesimerkki: 1 700 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 162,07 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 28,83 %. Kokonaisluottokustannus on 244,87 € ja maksettava kokonaissumma on 1 944,87 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Sotka Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Tuotekuvaus

MONACO-työpöytä on perusvarma valinta niin koululaisen kirjoituspöydäksi, kuin aikuisen työhuoneeseenkin. Riittävän leveä ja iso pöytäala mahdollistaa vaikka useamman näytön työpöydän päälle, sekä muiden oheislaitteiden mahtumisen käden ulottuville. Työpöydän alla on säilytystilaa modeemille tai kansioille. Jos tarvitset vielä lisää pöytäpintaa, hanki työpöytääsi erillinen MONACO-sivutaso. MONACO-työpöytään on saatavilla valkoinen, musta tai tammen värinen kansilevy.

Täydennä MONACO-työpisteesi irrallisella MONACO-lipastolla tai -ovikaapilla.

 

MONACO-työpöytiä on saatavana usealla eri leveydellä ja lisäksi saatavana sivutaso jolla saadaan helposti lisää työskentelytilaa. Kannen alla säilytystaso esim.modeemille ja johdoille, joille löytyy myös kätevä läpivienti.

MONACO-sarja on suunniteltu ja valmistettu suomalaisella kädentaidolla Etelä-Pohjanmaalla. Lipastojen tilavissa laatikoissa on kestävät metallilaakeri liukukiskot ja ovissa laadukkaat Soft Close-saranat. Tv-tasojen laatikot ja seinähyllyjen ovet on varustettu kätevällä Push open- toiminnolla.

MONACO-tuotteiden materiaalina on korkealaatuinen kalustelevy, jolla on rakennustietosäätiön M1-pintamateriaaliluokitus ja joka on läpäissyt tiukimmat päästötestit asuintilojen hyvän sisäilman laadun kannalta. Tämä tarkoittaa entistä terveellisempiä ja viihtyisämpiä työ- ja asuintiloja.

 

Tuotetiedot

Ideat ja oppaat

  • Kannen alla oleva tason syvyys 22cm

Tuotekoodi:

S4521412

Koko:

Leveys 148 cm, Syvyys 59 cm, Korkeus 76 cm

Materiaali:

E1-luokan kalustelevy kestävillä ABS-reunanauhoilla

Runkomateriaali:

Kalustelevy

Pinta:

Sileä

Tuoteohjeet ja esitteet:

Esite säätöpöydät
Esite lipastot, sohvapöydät, vitriinit, seinähyllyt ja tasot
Esite työpöydät
Kasausohje

Toimitusmuoto:

Kasattava

Paino:

43 kg

Pakettimäärä:

1

Pakkauskoko, paketti 1:

Leveys 148 cm, Syvyys 59 cm, Korkeus 76 cm

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä