Valkoinen
-67%Löytö
Tulosta

PISCINA SOFT VANU -sijauspatja
160x200 cm

99,-

Norm. 309,- Alennus 67 %

Poistuva tuote

Saatavilla myymälöistä:
Espoo Finnoo, Espoo Lommila, Forssa, Helsinki, kauppakeskus Lanterna, Hyvinkää, Hämeenlinna, Imatra, Ivalo, Joensuu, Jyväskylä Palokka, Jämsä, Kajaani, Kankaanpää, Karis/Karjaa, Kemi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, kauppakeskus Valo, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Oulu, Pieksämäki, Pirkkala, Pori, Porvoo, Raahe, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere Lielahti, Tampere Turtola, Tornio, Turku Skanssi, Tuusula, Vaasa, Vantaa Porttipuisto, Vantaa Varisto, kauppakeskus Viisari, Varkaus, Ylivieska.

Tuotekuvaus

Sijauspatja tekee patjastasi ja unestasi paremman! Sijauspatja tulee varsinaisen patjan päälle pehmustaen ja suojaten sitä. Soft Vanu-sijauspatja 160 x 200 cm on valmistettu lämpösidotusta polyesterivanusta, joka on materiaalina hajuton, hygieeninen ja hengittävä. Ihminen hikoilee nukkuessaan, joten ilmava, kosteutta haihduttava petauspatja tuntuu miellyttävältä ihoasi vasten. 

Jos haluat pitää petisi raikkaana, puhtaana ja hyvän tuoksuisena, sijauspatjan päällinen kannattaa pestä säännöllisesti. Soft Vanu-sijauspatjan päällinen on irrotettavissa ja pestävissä 30 ° vesipesussa, joten puhtaanapito on helppoa.

Suosittelemme, että käytät sijauspatjan päällä sijauspatjansuojaa, jonka voit pestä vaikkapa joka viikko samalla kun vaihdat lakanat. Sijauspatjansuojaa käyttämällä lisäät patjasi ja sijauspatjasi käyttöikää.

Tuotetiedot

Päällinen:

  • 100 % polyesteri

Täyte:

  • Lämpösidottu 100 % polyesterivanu

ÖkoTex-tuote

Valmistusmaa:

  • Viro

Tuotekoodi:

3213793

Koko:

Leveys 160 cm, Korkeus 4 cm, Pituus 200 cm

Materiaalit:

Kangas

Tuoteohjeet ja esitteet:

Hoito-ohje

Merkit:

Öko-Tex

Paino:

4 kg

Pakettimäärä:

1

Saatat tarvita myös näitä