Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

Harmaa
Myymälästä ja verkkokaupasta
-50%
Tulosta

VISCOLUX ALOE-moottorisänky ja sijauspatja
L 90 cm x P 200 cm, viscolux aloe soft-sijauspatjalla (väri: harmaa)

1379,-

Norm. 2758,- Alennus 50 %

Ostettavissa OSAMAKSULLA MYYMÄLÖISSÄ
119,92 €/kk (12 kk) tai 62,46 €/kk (24 kk)

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta

Tuotteen toimitusaika verkkokaupasta 14-21 arkipäivää.

Tuotekuvaus

Koe painottomuuden tunne uuden kotimaisen VISCOLUX ALOE -mallistomme avulla. Lämpömuotoutuva moottorisänky mukautuu tarpeisiisi saumattomasti. Moottorisänkypakettiin kuuluu moottorisänky, sijauspatja, jalkasarja ja langaton säädin.

Patjan älykkäästi muotoutuva 5-vyöhykkeinen viskoelastinen materiaali jakaa vartalosi painon laajemmalle alueelle ja antaa siten täydellisen tuen juuri sinun untasi ajatellen. Ilmakanavat materiaalissa varmistavat tehokkaan ilmankierron ja pitävät vuoteen raikkaana. Voit valita itsellesi sopivan patjan kovuuden kahdesta eri jäykkyydestä.

VISCOLUX ALOE -moottorisängyn runko on valmistettu kertopuusta, jonka ansiosta tuotteelle myönnetään 25 vuoden runkotakuu.

VISCOLUX ALOE on saatavana sarjan -sijauspatja, joka viimeistelee sängyn pintapehmeyden. Sijauspatjan toisella puolella on ainutlaatuinen Aloe Vera –kangas, joka antaa sijauspatjalle pehmeyttä ja mukavuutta. Aloe Veran ansiosta sijauspatjan kangas on antibakteerinen. 

Moottorisänky edistää hyvinvointiasi ja tekee makuuhuoneestasi viihtyisän. Kohottamalla sänkyä jalkopäästä jalkojen laskimoverenkierto paranee, pääpuolen kohotuksella voidaan vähentää kuorsausongelmia. Moottorisängyllä saat lisäksi uudenlaista mukavuutta lukemiseen tai TV:n katseluun. Moottorisängyn langattomassa säätimessä on tyylikkäät taustavalot ja lamppu.

VISCOLUX ALOE-mallistossa on kolme maanläheistä sävyä, hiekka, harmaa ja musta. Tyylikäs musta jalkasarja viimeistelee kokonaisuuden.

Täydennä makuuhuoneesi raikkailla vuodetekstiileillä. Tekstiilimallistoomme voit tutustua osoitteessa www.sotka.fi ja lähimmässä Sotka-myymälässäsi.

VISCOLUX ALOE - Mukautuvasti sinun.

Tuotetiedot

Koko:

Leveys 90 cm, Pituus 200 cm

Tuoteohjeet ja esitteet:

Takuu -ja hoito-ohje.

Video:

Katso miten Viscolux Aloe-moottorisänky toimii

Osaluettelo

VISCOLUX ALOE –moottorisänky 90x200 cm, hard (väri:harmaa)
L90 x K42 x P200 cm.
117450Norm. 2349,-
VISCOLUX ALOE SOFT -sijauspatja 90x200 cm
L90 x K7 x P200 cm.
17950Norm. 359,-
JALKAS KARTIO 14 CM MUSTA
K23 cm.
25,-Norm. 50,-