Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

MustaValkoinen
Myymälästä ja verkkokaupasta
-60%
Tulosta
Kuvan pääty ja tekstiilit myydään erikseen.

ALVAR-jenkkisänky ja sijauspatja
L 180 cm x P 200 cm, musta kangasverhoilu

2087,-

Norm. 5219,- Alennus 60 %

Voimassa: 14.04.2018 asti tai niin kauan kuin tuotetta riittää.

Valmistettu Seinäjoella.

Ostettavissa OSAMAKSULLA MYYMÄLÖISSÄ
178,92 €/kk (12 kk) tai 91,96 €/kk (24 kk)

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta

Tuotteen toimitusaika verkkokaupasta 14-21 arkipäivää.

Tuotekuvaus

Näyttävä kotimainen mustavalkoinen jenkkisänky edesauttaa rauhallisten yöunien saavuttamisessa. Mikä olisikaan hyvinvoinnillesi tärkeämpää kuin hyvä uni?

Alvar jenkkisängyn patja-osa koostuu tukivaahdosta ja viskoelastisesta materiaalista. Viimeisimmät kehitysaskeleet ovat johtaneet uuteen pehmustekerrosten linjaan, joka on suunniteltu tarjoamaan nukkujan vartalolle optimaalinen nukkuma-asento. Täytteen vartalon muodot huomioiva funktionaalinen muotoilu on täysin uutta patjamarkkinoilla.

Tukivaahdon erittäin tarkasti muotoiltu rakenne, peilikuvamaisesti selkärankaa seuraava aaltomainen kuvio ja erikokoiset onteloleikkaukset myötäilevät ja tukevat nukkujan selkärankaa, vartaloon kohdistuvan paineen ollessa hyvin vähäinen. Nukkujan selkäranka on suorassa, optimaalisessa, fysiologisessa lepoasennossa. Valittavanasi on kaksi kovuutta, pehmeämmän patjan ystävälle Medium ja jämäkämmästä patjasta pitävälle Hard. M/H-kovuus välipatjassa mahdollistaa täydellisen yksilöllisen nukkumamukavuuden. Tilaushetkellä määritellään kummalle puolelle sänkyä pehmeämpi ja kovempi puoli valmistetaan.

Sijauspatjan täytteenä on kehon lämmön ja paineen mukaan muotoutuva erikoissisus, joka edelleen korostaa täydellistä muotoutumista nukkujan vartalon mukaan sekä vähentää painerasitusta.

Sijauspatjan päällisen rakenteessa on kiinnitetty erityistä huomiota hengittävyyteen, kangas on erittäin miellyttävän pehmeää ja hengittävää joustokudosta. Kankaan tikkauksissa on käytetty hengittävää univanua. Lisäksi hengittävyyttä ja ilmanvaihtoa korostava Air- verkkorakenne kiertää koko sijauspatjan.

Yhdistä jenkkisänky Alvar-päädyn kanssa luodaksesi upean kokonaisuuden. Markkinoiden lujimmasta runkorakenteesta kertoo 25v. runkotakuu.

Jenkkisänky saatavana myös 160 cm leveänä. 

Tuotetiedot

Patja:

 • 100% polyesteri. 
 • HR35/Visco 60 kg
 • Painumattomuustakuu välipatjalle 10 vuotta. 

Jenkkisängyn patjan kovuus Medium/Hard. Tilausvaiheessa mainittava kumpi puoli jalkopäästä katsottuna on Medium ja kumpi Hard. Sänky muotoutuu yksilöllisesti nukkujan mukaan eikä patjaa voi tämän vuoksi kääntää.

Jenkkirunko:

 • 71% Taslan, 29% polyesteri
 • Havuvaneri 24 mm, pehmusteet E23

Sijauspatja:

 • 100% polyesteri
 • Visco 60 kg
 • Päällisen pesu 60 asteessa.

Jalat:

 • Koivua. Wengenväriset metallilaipalla. Altakierrettävät.  

Istuinkorkeus kuvan mukaisilla jaloilla:

 • 67 cm

Takuut:

 • Runkotakuu 25 vuotta.

Valmistusmaa:

 • Suomi

Koko:

Leveys 180 cm, Pituus 200 cm

Tuoteohjeet ja esitteet:

Alvar esite

Merkit:

Avainlippu, Made in Seinäjoki, Öko-Tex

Osaluettelo

ALVAR-sijauspatja 180x200
L180 x K7 x P200 cm.
1099,-
ALVAR-jenkin patja 180x200 cm, Hard/Medium (Kovuus: Hard/Medium (patjan vasenpuoli Hard ja oikeapuoli Medium, jalkopäästä katsottuna))
L180 x K20 x P200 cm.
2700,-
ALVAR-jenkin alarunko 90x200 cm (2 kpl)
L90 x K28 x P200 cm.
630,-/ kpl
Jalkasarja 12cm, wenge (2 kpl)
L6 x S6 x K12 cm.
80,-/ kpl