Vaaleanharmaa
Myymälästä ja verkkokaupasta
-50%
Tulosta
Kuvan sijauspatja ja pääty myydään erikseen.

  • ELIAS-jenkkisänky
  • ELIAS-jenkkisänky

ELIAS-jenkkisänky
L 160 cm x P 200 cm, ilman sijauspatjaa

999,-

Norm. 1998,- Alennus 50 %

Voimassa toistaiseksi, mikäli tuotetta riittää.

Nouda myymälästä 0 €

 

Toimitusaika verkkokaupasta 14-21 arkipäivää

Maksa Sotka Erämaksulla alk. 42,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
42,00 €/kk
 
24 kk
56,00 €/kk
 
12 kk
97,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Sotka Erämaksun vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: 1500 € ostokselle 12 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko on 30,35 % ja luoton kokonaiskustannus 1727 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Sotka Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Tuotekuvaus

Jenkkisänky on korkea ja muhkea parisänky, joka tuo kotiisi muhkeaa ylellisyyttä. Kotimainen Elias-jenkkisänky 160 x 200 cm on ajattoman näköinen parisänky vaaleanharmaalla verhoilulla. Vuoteessa on myötäilevä 7-vyöhykejousitus. Vyöhykejousituksen jokainen jousi on yksittäispakattu ja vyöhykkeisiin jaettu. Hartian kohdalta jousi on pehmeämpi ja antaa hartialle tilaa upota patjaan. Ristiselän kohdalla jousitus on napakampi, jolloin selkä saa tarvittavan tuen. Vyöhykejousitus auttaa kehoa lepäämään ergonomisesti oikeassa asennossa, jolloin kehon puutuminen ja kääntyilyn tarve vähenee. Napakkuutta sänkyyn tuovat jousittamattomat Solid Base -alarungot. Käännettävässä patjassa on viskoelastinen puoli, joka muotoutuu nukkujan kehon luonnollisen lämmön ja painon mukaan. Toisella puolella on perinteinen astetta napakampi vaahtomuovipinta.

Sänkyyn sisältyy kauniin verhoilun kanssa täydellisesti sopivat kromatut shampanjalasin malliset jalat.

Suosittelemme, että täydennät jenkkisängyn Elias-malliston sijauspatjalla sekä sängynpäädyllä. Pintapehmeä patja tuntuu miellyttävältä ja suojaa runkopatjaa. Sotkan mallistosta löydät itsellesi sopivan sijauspatjan, tutustu sijauspatjamallistoon täältä. Tyylikäs pääty kruunaa kokonaisuuden. Se kannattaa hankkia, sillä sängynpääty luo kauniit raamit jenkkisängyllesi ja suojaa samalla seinää likaantumiselta. Runsas sängynpäätymallistomme löytyy puolestaan täältä.

Hemmottele itseäsi ja tue kotimaista valmistusta hankkimalla Seinäjoella valmistettu Avainlippu -tuote. Panostamalla hyvään nukkumiseen tuet jaksamistasi sekä terveyttäsi. 

Tuotetiedot

Koko:

Leveys 160 cm, Pituus 200 cm

Jousisto:

Hybridipatjan napakampi puoli on vaahtomuovia ja pehmeämmän puolen pintaosat ovat viscoa. Patjassa on 7- vyöhykkeinen pussijousisto, lankavahvuudet 1.8/2.0 E23/E 30 / VISCO 55

Runkomateriaali:

Havuvaneri 24 m

Jalat:

12 cm, shampanjajalka, krominvärinen

Valmistusmaa:

Suomi

Takuut:

25 vuoden runkotakuu, sekä 10 vuotta jousen katkeamattomuudelle.

Kovuus:

Pehmeä, Napakka

Merkit:

Avainlippu, Made in Seinäjoki

Paino:

93 kg

Pakettimäärä:

7

Osaluettelo

ELIAS HYBRIDI JENKKI 160 7-VYÖH JP/VISCO
L160 x K46 x P200 cm.
999,-Norm. 1998,-