Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

Toimituksissamme ja asiakaspalvelun vastausajoissa on pieniä viivästyksiä suuren kampanjakysynnän vuoksi. Toimitamme kaikki tilaukset ja vastaamme palautteisiin niin pian kuin mahdollista. Pahoittelemme mahdollista viivästystä!

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on paikalla arkisin klo 7.30 - 15.00. Kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä, ongelmatilanteissa tai palautustapauksissa saat yhteyden verkkokauppamme asiakaspalveluun oheisten linkkien kautta. Olethan aina ensisijaisesti yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun, jos ostoksesi on tehty verkkokaupasta.

Toimitusaikoihin, kuljetuksiin ja verkkokaupan myymälänoutoihin liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä oheisen linkin kautta verkkokauppaan. Myös verkkokaupan peruutus- ja palautustapauksissa teethän ilmoituksen asiakaspalveluun tämän linkin kautta, jonka jälkeen saat vastauksena tarkemmat ohjeet miten asiassa edetään:

OTA YHTEYTTÄ 

 

Jos verkkokaupasta ostamasi tuote on viallinen, teethän siitä reklamaation oheisen linkin kautta mahdollisimman kattavilla tiedoilla, jotta pystymme käsittelemään reklamaation mahdollisimman nopeasti:

TEE REKLAMAATIO


Vastaamme viestiisi ruuhkatilanteen mukaan aina mahdollisimman pian. Tilauksiin liittyvissä kysymyksissä mainitsethan yhteydenotossasi tilausnumeron, se nopeuttaa asian käsittelyä.