Sotka Huonekaluliike

Parhaat tarjouksemme sinulle

Huippuhalpoja tarjouksia

Muut ostivat näitä

Ajankohtaista nyt

Nopean toimituksen tuotteita sinulle

Katso kaikki nopean toimituksen tuotteet täältä >>

Sotkan oppailla onnistut

Olemme koonneet sinulle vinkkejä helpottamaan huonekalujen valintaa ja hoitoa, katso lisää alta!

Parhaita löytöjä pikkurahalla!

Katso kaikki löytötuotteet täältä >>

 

Myymälät ja aukioloajat

Löydä lähin Sotka-huonekaluliike. Tervetuloa ostoksille!

Katso kaikki myymälämme

SOTKA VERKKOKAUPPA – HUONEKALUT NETISTÄ!

Onko mielessäsi uusia olohuoneen sisustus? Kenties muhkea ja tilava sohva, sekä pehmeä matto? Tai vaikkapa uusi sänky makuuhuoneeseen? Myös vuodetekstiilit, kuten peitot ja tyynyt löytyvät meiltä. Kaipaako terassisi puutarhakalusteita? On kyseessä sitten patja, ruokailuryhmä tai vaatekaappi, unelmiesi kalusteet ovat klikkauksen päässä.

Sotkalta saat huonekaluja edullisesti kaikkiin kodin tiloihin. Huonekalujen tilaaminen netistä on verkkokaupassa helppoa ja vaivatonta. Uusi kodin sisustus on tilattavissa napin painalluksella omalta kotisohvalta vaikkapa kännykällä, tabletilla tai tietokoneellasi. Milloin vain. Olemme auki kellon ympäri! Huonekalujen kotiinkuljetus tekee sisustuksen uusimisesta entistä helpompaa. Viemme halutessasi samalla myös vanhat isot kalusteet pois!

Verkkokaupastamme löydät huikeat huonekalu tarjoukset sekä aina edulliset Superhintatuotteet. Valikoimaamme kuuluu paljon edullisia ja laadukkaita tuotteita, myös kotimaiset huonekalut. Sotka on myös sisustusliike. Sivuiltamme löydätkin paljon sisustusideoita ja vinkkejä kodin eri tiloihin.

Voit ostaa huonekalut laskulla korottomalla maksuajalla tai kertamaksulla. Verkkokaupasta saat myös huonekalut erämaksulla, jolloin edes maksusta ei tarvitse huolehtia heti.

Sotkan huonekaluliikkeet palvelevat sinua

Joskus tuotteet on mukava nähdä omin silmin ennen valinnan tekoa ja esimerkiksi sopivaa patjaa etsiessä kannattaakin kysyä henkilökunnan asiantuntijaneuvoja. Myymälöistämme löydät myös paljon räätälöitäviä tuotteita juuri sinun sisustukseesi. Valitse esimerkiksi yksilöllinen sohva haluamallasi verhoilukankaalla ja värillä!

Sotkan huonekaluliikkeet palvelevat ympäri Suomea. Löydä lähin Sotka huonekaluliike täältä.