• polyrottinkikalusteet

Polyrottinkikalusteet

Polyrottinki on laadukas ja tyylikäs muoviseosmateriaali, joka sopii erinomaisesti suomalaiseen kesäpihaan.  Polyrottinkikalusteet ovat helposti yhdisteltävissä toimivaksi oleskelukokonaisuudeksi niin pienelle parvekkeelle kuin isolle patiolle. Valitse polyrottinkisohva kahdelle tai kolmelle, tai jopa polyrottinkikulmasohva, seuraksi vielä nojatuoli tai pari – saat ainekset kunnon kesäolohuoneelle. Myös kesäkeittiön ruokailuryhmään sopii polyrottinki: tukeva pöytä ja polyrottinkituolit ovat helppohoitoisia ja ilmeeltään raikkaan ajattomia. Polyrottinki on oiva valinta, kun haluat hankkia pitkäikäiset terassikalusteet.

Polyrottinki puhdistuu vedellä ja Soft Care puu- ja muovikalustepesulla vaivattomasti. Käytä puhtaalle pinnalle Soft Care -muovipuun suojaa, näin polyrottinkikalusteet pysyvät hyvännäköisinä ja helppohoitoisina koko kesän. 

Lue lisää polyrottinkikalusteista >

TORINO-kulmasohva

NOPEA TOIMITUS

599,- Norm. 1499,-
L 212, S 212, K 63, Istuinkorkeus 35

Sotkan polyrottinkikalusteet

Polyrottinki on aitoa rottinkia muistuttava materiaali, joka valmistetaan muovista. Muita nimityksiä materiaalille on Polywood, Aintwood ja Artwood. Polyrottinki kestää aitoa rottinkia paremmin säiden vaihteluita, kosteutta ja auringon UV-säteitä. Polyrottinkia on myös helppo huoltaa, sillä se kestää hyvin vesipesun. Älä kuitenkaan käytä polyrottinkiin hankaavia pesuaineita ja puhdistusvälineitä. Parhaan lopputuloksen saat, kun käytätä muovin- ja polyrottingin pesuun tarkoitettuja hoito- ja pesuaineita.

Polyrottinkipunosta on kahdenlaista; litteää ja pyöreää. On makukysymys, kummasta pitää enemmän. Litteä polyrottinkipunos on modernimpi, kun taas pyöreä punos muistuttaa enemmän klassisia rottinkikalusteita. Molempiin punoksiin löytyy värejä valkoisen, ruskean, harmaan sekä mustan sävyistä ja kaikkien näiden sekoituksista. Valkoinen polyrottinki on alttiimpi värjäytymään, joten se vaatii enemmän hoitoa kuin muut värit. 

Polyrottinkikalusteiden runko on yleensä ruostumatonta alumiinia, mutta myös muita metalleja käytetään rungon materiaaleina. Alumiini on painoltaa kevyt metalli, joten polyrottinkikaluste on helposti siirreltävissä, eikä paina niin paljon kuin esimerkiksi umpipuiset puutarhakalusteet. Polyrottingistä valmistetaan niin sohvaryhmiä, aurinkotuoleja kuin ruokaryhmiäkin. Myös puutarharuukkuja ja pehmusteiden säilytysarkkuja löytyy polyrottingista. 

Polyrottinkikalusteisiin tulee yleensä mukaan sopivat istuinpehmusteet. Sohvaryhmiin myös selkänojan pehmusteet. Pehmusteet kestävät ulkona katetulla terassilla tai parvekkeella myös kosteutta ja sään vaihteluita. Jos polyrottinkikalusteet ovat suoraan taivasalla, saattavat pehmusteet kärsiä vesisateesta ja UV-säteilystä. Pehmusteita varten kannattaa tällöin hankkia polyrottingista valmistettu säilytyslaatikko, josta pehmusteet on kätevä ottaa esille tarvittaessa.

Polyrottinkikalusteet kestävät hyvin pohjoisen ilmastoa ja käyttöä pitkälle syksyyn. Kovilla pakkasilla ei kannata polyrottinkikalusteita rasittaa istumisella, sillä jäätynyt muovipunos saattaa mennä poikki. Osa polyrottinkikalusteista on myös pinottavia talvisäilytystä varten. 

Tutustu Sotkan edulliseen polyrottinkimallistoon ja löydä terassillesi tai parvekkeellesi sopiva puutarhakaluste vielä tänään!