Riippukeinut

Riippukeinu on mainio, näppärästi pienempäänkin tilaan sopiva istuskelupaikka vaikkapa olohuoneeseen tai parvekkeelle. Kiinnitä riippukeinu tukevasti kattorakenteeseen ja osta riippukeinu valmiilla jalalla. Riippukeinu on taatusti perheen pienempien kuin vähän isompienkin lempipaikka koko kesän.

Tyylikkään ajattomat ja laadukkaat riippukeinut pehmusteineen ovat saatavilla Sotkan valikoimasta.

Lue lisää riiipukeinuista ja riipputuoleista ->Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Sotkan riippukeinut ja riipputuolit

Keinuminen rentouttaa, oli kyse sitten pihakeinusta, riippumatosta tai riippukeinusta. Riippukeinun voi ripustaa suoraan kattoon tukevalla kattokoukulla tai palkkiin köydellä. Huomioi kiinnitystä tehdessäsi katon tai palkin, sekä ripustusvälineiden kantokyky. Jos riippukeinua ei ole mahdollista asentaa kattoon, osta omalla jalustalla keinuva riippukeinu. Silloin ei ole väliä, missä riippukeinu on, kunhan sillä on ympärillään tilaa keinua. Jalustalla olevaa riippukeinua voi myös siirtää auringon tai varjon mukaan haluttuun paikkaan. 

Polyrottinkinen riippukeinu kestää erilaisia sääolosuhteita, eikä möksähdä kunnon vesisateestakaan. Riippukeinun pehmuste kannattaa napata säänsuojaan rajuilman iskiessä. 

Rottinkinen riippukeinu on perinteinen ja kaunis. Aito, lakattu rottinki kestää heikosti suoraa kosteutta, joten aivan taivasalle sitä ei kannata ripustaa. Myös talveksi aidosta rottingista tehty riippukeinu kannattaa poimia sisälle odottelemaan seuraavaa kesää. 

Valitse kiikuttava ja rentouttava riippukeinu Sotkan edullisesta mallistosta ja nauti kesästä keinuen!