Piensäilytys

Varmin tapa hukata pikkutavarat on se, ettei niillä ole omaa paikkaa. Piensäilytys on helppoa, kun on säilytyskori tai säilytysrahi. Säilytyskori löytää helposti paikkansa hyllystä, säilytysrahin päällä voi myös lepuuttaa jalkojaan. Sotkan kattavasta valikoimasta löydät varmasti sopivan piensäilytysratkaisun.

Lue lisää piensäilytyksestä >

Rajaus
MADRID-avohylly
239,-
L 79, S 33, K 199

Sotkan piensäilytys

Nykyajan tavarapaljoudessa säilyttämisellä on iso merkitys. Jotta tavaran määrään ei hukkuisi, ja löytäisi etsimänsä silloin kun tarvitsee, on säilytykseen panostettava huolellisesti. Piensäilytys tarkoittaakin pieniä ja passeleita säilytyskalusteita juuri pienemmille tavaroille ja asioille. Lasten lelut ja kirjat, askartelutarvikkeet, käsityöt ja muut säilytystä kaipaavat artikkelit pysyvät hyvässä järjestyksessä omissa säilytyskalusteissaan. 

Seinähyllylle voi kerätä ne tärkeimmät ja kauneimmat esineet näytille ja helposti saataville. Erilaisissa koreissa voi säilyttää villalankoja, pehmoleluja tai aikakauslehtiä. Kun kaikelle on paikkansa, järjestyksen pito helpottuu, eikä ahdistavaa tavarakaaosta synny. Valitse sopivat piensäilytyskalusteet Sotkan edullisesta mallistosta ja osta helposti verkosta!