villamatot

Villamatot

Villa on luonnonmateriaali ja lämmin jalkojen alla. Villamatto on helppo pitää puhtaana, sillä villa materiaalina puhdistaa itse itsensä. Kauniit, neutraalinväriset villamatot löydät Sotkan edullisesta villamattomallistosta. Kaunis, hillitty villamatto sopii tyyliltään kaikkiin sisustuksiin ja kestää aikaa. Ihastu Sotkan villamattoihin vielä tänään!

Lue lisää villamatoista >

Rajaus
LATINA-matto

NOPEA TOIMITUS

4995 Norm. 159,-

Alennus 68 %

L 133, P 190
LATINA-matto

NOPEA TOIMITUS

4995 Norm. 159,-

Alennus 68 %

L 133, P 190
SIENA-villamatto
Useita eri vaihtoehtoja
alk. 4995
MILENA-villamatto
Useita eri vaihtoehtoja
alk. 2995
BOTNICA-villamatto
Useita eri vaihtoehtoja
alk. 239,-

Villa on yksi kestävimmistä ja suosituimmista materiaaleista myös matoissa. Villamatto puhdistaa itse itsensä, joten se on helppohoitoinen ja jalan alla lämmin. Villamattoja on pitkänukkaisina ns. paimentolaismattoina sekä sileinä, kudottuina Dhurrie-mattoina. Villamatosta saattaa irrota uutena nukkaa imuroinnin yhteydessä mikä on täysin normaalia. Villamaton puhdistukseen ei saa käyttää saippuaa, sillä se vahingoittaa kuituja. Parhaiten villamatto puhdistuu ja raikastuu pakkaslumessa. Vie matto ulos ja odota tovi ennen kuin heität sen nukkapuoli alaspäin puhtaaseen pakkaslumeen. Lämpimään mattoon lumi tarttuu kiinni. Harjaa villamatto pehmeällä harjalla ja vie puhdistunut matto takaisin sisälle.

Villamatoista löytyy maanläheisiä sävyjä hapsuilla tai ilman. Beige, ruskea tai luonnonvalkoinen villamatto sopii sisustukseen vuodesta toiseen ja on ajaton klassikko. 

 

 

 

Villamatto luo oman tunnelmansa ja tuo miellyttävää pehmeyttä kotiin kuin kotiin. Sen avulla voi viimeistellä sisustuksen kokonaisuudeksi ja jopa nostaa sen uudelle tasolle. Iso tai pieni, valkoinen tai harmaa, pyöreä tai suorakulmainen, laajasta valikoimasta löytyy omaan makuun sopiva villamatto. Nyt villamatot saa ostettua myös helposti netistä.