• Säilytyslaatikot

Säilytyslaatikot ja säilytysarkut

Kotona tavaroiden määrä kasvaa koko ajan, se on lähes luonnonlaki. Säilytyslaatikko tai säilytysarkku tuo järjestystä ja tehostaa tilan käyttöä. Kaunis säilytysarkku on myös sisustuselementti. Säilytyslaatikossa tavarat saa piiloon kaappiin. Sotkan kattavasta valikoimasta löydät säilytyslaatikot ja säilytysarkut moneen tarpeeseen.

Lue lisää säilytyslaatikoista >Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Sotkan säilytyslaatikot

Kun jokaiselle tavaralle on oma paikkansa, helpottuu arki ja siivoaminen. Säilytyslaatikossa säilytät niin lelut, asusteet kuin askartelu- ja käsityötarvikkeetkin. Kausivaatteet kannattaa säilyttää kannellisessa säilytyslaatikossa joko lämpimässä varastossa, tai vaatekaapin ylähyllyillä. Näin pöly ja tekstiilituholaiset eivät pääse vaatteisiin kiinni. 

Varaston järjestys helpottuu, kun työkalut, maalipurkit ja sudit ym. tarvikkeet lajittelee omiin säilytyslaatikoihinsa. Laatikon kylkeen kannattaa kirjoittaa teipin päälle sen sisältö. Myös lasten pieneksi jääneet, säilytettävät ns. "muistovaatteet" ja vauvalelut on kätevä laittaa talteen kannelliseen säilytyslaatikkoon. Siellä ne säilyvät puhtaina jälkipolven ihasteltaviksi. 

Eteisessä pipot, lapaset ja kaulaliinat säilyvät siististi omissa säilytyslaatikoissaan. Jokaiselle perheenjäsenelle voi nimetä oman laatikon, josta löytyvät aina kuluvan vuodenajan asusteet. Hyödynnä säilytyslaatikoita myös vaatehuoneessa; vyöt, huivit, alusvaatteet ja sukat pysyvät järjestyksessä omissa laatikoissaan. Ei enää vaatekaaosta tai toisistaan eksyneitä sukkia!