Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

Sotkan palveluvalikoiman turvin teet helposti järkevän ratkaisun

Me Sotkassa haluamme, että asiointi myymälöissämme ja verkkokaupassamme olisi mahdollisimman helppoa. Siksi pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti ja tarjoamme ratkaisujen tueksi apukeinoja. Lue laajasta palveluvalikoimastamme alta ja tutustu asiakaslupauksiimme, jotka toimivat mutkattoman ja mukavan asiakaspalvelumme ohjenuorina.

Vaihto- ja palautusoikeus

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi olemme tilapäisesti keskeyttäneet yleisen vaihto- ja palautusoikeuden myymälöistämme. Pyrimme välttämään ylimääräiset käsittelyt ja asiakaskontaktit, joita tuotteiden palauttamisesta välttämättä aiheutuu. Tällä toimenpiteellä pyrimme parhaamme mukaan ehkäisemään koronaviruksen leviämistä ja siten vahvistamaan asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuutta.

Tarjoamme kuitenkin edelleen kaikille verkkokaupasta myymillemme tuotteille lainmukaisen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden. Toivomme ymmärrystä ja joustoa asiakkailtamme näiden poikkeustapausten hoidon kanssa.

Lue tarkemmat ehdot ja ohjeet

Monipuoliset kuljetuspalvelumme

Sinun ei tarvitse huolehtia ostostesi kuljetuksesta. Meiltä löytyvät edulliset ratkaisut kaikkiin tuomisiin ja viemisiin. Kotiinkuljetuksen lisäksi saat valituista myymälöistä tarvittaessa vuokrattua myös pakun.

Kuljetuksen yhteydessä saat vanhan tuotteen poisviennin aina 29 eurolla.

Katso tarkemmat tiedot

 

Maksuaikaa ja luottoa

Sinun ei ole pakko laittaa talouttasi täysremonttiin sohvan hankinnan takia. Tarjoamme monipuolisesti maksuvaihtoehtoja ostoillesi.

Lue lisää eri maksuvaihtoehdoista

Takuuhinta

Suuri osa tuotteidemme hinnoista on naulittu pysyvästi mahdollisimman alhaiselle tasolle. Nämä tuotteet tunnistat pinkistä TAKUUHINTA-merkistä niin myymälässä kuin verkkokaupassakin.

Lue hintalupauksemme ›

Verkkokauppa

Tee ostoksesi missä ja milloin haluat. Verkkokauppamme valikoimissa on tuhansia tuotteita, ja laajennamme valikoimaa jatkuvasti.

Lue lisää Sotkan verkkokaupasta