Kylpyhuone

Kylpyhuone ei ole enää vain paikka, jossa peseydytään. Kylpyhuoneessa halutaan myös rentoutua nauttien spa-tunnelmasta ja kiireettömyydestä. Sisusta unelmiesi kylpyhuone kauniilla pyyheliinoilla, kylpyhuoneen matolla ja suihkuverholla, ja loihdi oma spa-osastosi helposti ja edullisesti. 

Lue lisää kylpyhuoneen sisustamisesta >Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Muuta kylpyhuoneesi edullisesti kotikylpyläksi

Viihtyisä ja toimiva kylpyhuone on varmasti meidän jokaisen unelma. Jos ei ole mahdollisuutta suureen kylpyhuoneremonttiin, voi kylpyhuoneen viihtyisyyttä lisätä pienillä asioilla, kuten pyyhkeillä ja säilytyskoreilla. Suihkunurkan paikkaa ei ihan helposti siirretäkään, mutta suihkustakin saa tyylikkään vaihtamalla uuden suihkuverhon. Kauniit shampoo- ja saippuapullot tuovat ripauksen luksusta myös arkisempaan kylpyhuoneeseen.

Kylpyhuoneen matto pehmentää ja tuntuu mukavalta jalkojen alla. Se myös kuivaa märät jalkapohjat suihkun jälkeen. Saman sarjan käsi- ja kylpypyyhkeet luovat omaan koti-spahan rauhallisen ja siistin yleisilmeen. Purkit ja purnukat pysyvät ojennuksessa toimivissa koreissa, joilla saa myös sisustuksellisuutta kylpyhuoneenkin puolelle. Pyykkikori voi olla myös kaunis ja toimiva, samoin pyykinkuivausteline. Pienillä yksityiskohdilla myös arkinen ja simppeli kylpyhuone muuttuu kodikkaaksi ja viihtyisäksi.

 

Sauna rentouttaa mieltä ja kehoa

Puhdas sauna hyvällä ilmanvaihdolla takaa parhaimman nautinnon. Saunan lämmössä lihakset rentoutuvat ja mielikin rauhoittuu. Kauniit ja käytännölliset saunatekstiilit ovat ilo silmälle, sekä helpottavat myös saunan puhtaanapitoa. Laudeliina, pefletti ja saunatyyny suojaavat lauteita ihon rasvalta. Pehmeä saunatyyny niskan alla on arjen luksusta parhaimmillaan. Saunakiulu ja -kauha voivat olla myös osa saunan sisustusta ja tarkkaan harkittu yksityiskohta. Löylynautinnon takaa pieni tippa saunatuoksua löylyveden joukossa, sekä koivusta tehty tuore saunavihta.