taljat

Taljat

Tyylikäs talja lattialla tuo sisustukseen rouheutta ja palan villiä länttä. Digiprintatut sisustustaljat ovat eläinystävällisiä ja edullisia. Pehmeä sisustustalja tuolilla, tai penkillä lisää lämpöä ja kodikkuutta niin olohuoneeseen kuin mökin sisustukseenkin. Valitse kaunis talja, tai vaikka useampi kodin värimaailmaan sopien.

Lue lisää taljoista >

Rajaus

Sotkan taljat

Sotkan sisustustaljat ovat edullisia ja eläinystävällisiä, sillä niiden vuoksi ei ole yksikään lammas, tai lehmä menettänyt henkeään. Pehmeät sisustustaljat on valmistettu polyesterista ja vastaavat väreiltään oikeaa lampaantaljaa. Sisustutaljoja on saatavilla beigenä, harmaana ja valkoisena. Myös kausivärejä on tarjolla sesongin mukaan. Sisustustalja sopii niin sohvan kuin sängyn päällekin tuomaan sisustukseen lämpöä ja kodikkuutta. Kokeile sisustustaljaa myös makuuhuoneessa sängynvierusmattona tai verhoile ruokapöydän tuolit sopivan värisellä taljalla jouluksi. Sisustustalja on myös mainio lahjaidea niin kummilapselle pulkkaan, kuin mummille keinutuoliinkin.

Digiprintatut lehmäntaljat näyttävät hyvin aidoilta, mutta ovat 100 % kierrätettyä polyesteriä. Lehmäntalja on tyylikäs olohuoneessa sohvan edessä kuin eteisessäkin ottamassa vieraat vastaan. Jos haet kotiisi villin lännen tunnelmaa, ripusta talja seinälle nitojaa apuna käyttäen. Sisustuksen väreistä riippuen voit valita mustan tai ruskean taljan kotiisi. 

Osta edulliset taljat helposti Sotkan verkkokaupasta vielä tänään ja päivitä sisustuksesi uudelle tasolle!