puutarhapöydät

Puutarhapöydät

Tyylikäs, tukeva puutarhapöytä on oleellinen osa kattausta, kun kutsut läheisiäsi sukujuhliin tai grilli-iltaan. Jatkettava puutarhapöytä toimii hyvin, kun porukkaa on koolla paljon ja herkkuja runsaasti pöytään nostettavaksi. Pyöreän puutarhapöydän ääressä on mukava kahvitella ja nauttia kesästä. Pieni tai muovinen puutarhapöytä sopii näppärästi vaikka aurinkotuolin viereen laskutilaksi tai parvekkeelle. Helppohoitoinen puutarhapöytä on polyrottinkia ja aina valmiina uuteen kattaukseen!

Lue lisää puutarhapöydistä >

Rajaus
RIVIERA-terassipöytä
299,-
L 90, K 74, P 150
AARNI-sohvapöytä
110,-
L 101, S 50, K 45
LIVORNO-ruokapöytä 110cm
599,-
L 110, S 110, K 74, P 110
LIVORNO-sivupöytä
249,-
L 60, K 65, P 60
PINJA-puutarhapöytä
399,-
L 80, K 68, P 140
BARCELONA-parvekepöytä
299,-
L 62, K 75, P 62
VENICE-ruokapöytä
229,-
L 90, S 150, K 70, P 150
BARCELONA-sivupöytä
239,-
L 46, K 65, P 46
BARCELONA-sohvapöytä
199,-
L 46, K 33, P 46
MEMPHIS-terassipöytä
499,-
L 74, K 75, P 144
BARCELONA-sohvapöytä
299,-
L 50, K 32, P 100
BARCELONA-sohvapöytä
259,-
L 72, K 33, P 72
LIVORNO-ruokapöytä 195 cm
999,-
L 95, K 75, P 195
LIVORNO-ruokapöytä 142 CM
799,-
L 85, K 74, P 142
MALAGA-ruokapöytä 90x210
599,-
L 90, S 210, K 74

Sotkan puutarhapöydät

Suurin kesäinen nautinto on juoda aamukahvit terassilla tai syödä illallinen grillin ääressä vielä auringon paistaessa korkealta. Kesäisiä makuhetkiä varten on syytä hankkia kunnollinen puutarhapöytä, johon kattaa kauden herkut kauniisti esille.

 

Jatkettava puutarhapöytä kutsuu suvun koolle

Kun porukkaa on välillä paljon ruokailemassa, on jatkettava puutarhapöytä fiksu hankinta. Jatkettava puutarhapöytä muuntuu tarvittaessa isonkin suvun kestitsemiseen ja juhlien jälkeen sen saa taas takaisin näppärän kokoiseksi arkea varten. Jos ruokailijoita on paikalla aina runsaasti, on syytä hankkia heti reilun kokoinen puutarhapöytä kuudella tai kahdeksalla puutarhatuolilla. Malleja ja tyylejä löytyy jokaiseen makuun ja jokaiselle terassille.

 

Pyöreä puutarhapöytä on seurustelua varten

Jos paikalla om yleensä kahdesta neljään kulinaristia, riittää pyöreä puutarhapöytä mainiosti. Pyöreän terassipöydän etuna on se, että jokainen istuja näkee toisensa ja keskustelu pöytäseurueen kanssa on helppoa ja vaivatonta. Moniin pyöreisiin terassipöytiin on mahdollista laittaa keskelle aurinkovarjo, joten paahteinenkaan paikka ei estä nautinnolisia iltapäiväkahveja. Pyöreitä puutarhapöytiä löytyy niin puisina kuin polyrottingistakin, joten valinnan varaa riittää.

 

Pieni puutarhapöytä mahtuu myös parvekkeelle

Kesällä parveke on kuin toinen olohuone, tai tarpeen vaatiessa ruokailutila. Pieni parvekepöytä mahdollistaa lounaan tai kahvin nauttimisen auringon lämmittäessä mukavasti kasvoja. Pieni puutarhapöytä on myös helppo siirtää terassilta omenapuun alle varjoon tai hyödyntää sitä apupöytänä grillaillessa. Onko valintasi pyöreä, pieni puutarhapöytä vai kentien kulmikas parvekepöytä?

 

Valitse sopivat puutarhatuolit terassipöytääsi

Kun puutarhapöytä on valittu, kannattaa huomio seuraavaksi kiinnittää puutarhatuoleihin. Vai haluatko puutarhapöytäsi viereen mieluummin puutarhapenkit? Käsinojallinen puutarhatuoli on mukava istua ja siinä viihtyy pitkään. Jos terassipöydän ympärille tarvitaan useampi istumapaikka, kannattaa valita käsinojattomat terassituolit. Käsinojat vievät tuolissa jonkin verran tilaa leveyssuunnassa, se kannattaa huomioida istumapaikkoja laskiessa. Moniin puutarhapöytiin löytyy puutarhatuolit samasta sarjasta. Mikään ei kuitenkaan estä hankkimasta jonkin toisen mallin terassituoleja, jos ne tuntuvat omasta mielestä paremmilta. Nykyään on hyvin trendikästä miksata tyylejä ja värejä, joten myös omasta terassista voi rakentaa juuri sen näköisen kokonaisuuden kuin itse haluaa.

 

Huolla puutarhapöytäsi oikein

Myös puutarhapöytä tarvitsee hellää huolenpitoa aika ajoin. Pese syksyllä pöydästä kesän pölyt ja liat pois ennen sen talviteloille laittamista. Keväällä vuosihuolto on syytä suorittaa ennen varsinaisen sesongin alkamista. Pyyhi pölyt pois ja kiristä jalkojen ruuvit ja mutterit. Puukantinen puutarhapöytä kannattaa öljytä tässä vaiheessa, jotta se kestää kesän sateet ja paisteet. Muovi- ja polywoodkantiset pöydät voi käsitellä niiden omilla hoitoaineillaan. Siitepölykautena puutarhapöytä kannattaa välillä suihkuttaa vesiletkulla puhtaaksi. Näin pöydän ääressä ei tarvitse istua kyynärpäät keltaisina. 

Oli valintasi sitten iso tai pieni puutarhapöytä, tai siro ja pyöreä parvekepöytä, edulliset terassipöydät löydät Sotkan tämän kesän puutarhakalustemallistosta.