• mattojen suojaus ja hoitotuotteet

Mattojen suojaus ja hoitotuotteet

Lisätarvikkeita matoille löydät täältä. Liukkaalla lattialla maton pitää hyvin paikoillaan liukuestehuopa. Liukuestehuopa on leikattavissa oikean kokoiseksi, joten saat siitä juuri haluamasi kokoisen palan maton alle. Suojaa uusi mattosi ennen käyttöönottoa mattosuojalla, joka hylkii likaa ja nesteitä. Osta lisätarvikkeet matollesi vielä tänään!

Lue lisää mattojen suojauksesta >

SOFTCARE-mattosuoja 300ml

NOPEA TOIMITUS

1295
L 10, S 2, K 15

Eikö matto pysy paikoillaan? Tahmeapintainen liukuestehuopa pitää maton paikoillaan käytävillä ja liukkailla lattiapinnoilla. Liukuestehuovasta voi myös leikata sopivan palan pienen maton alle. Liukuestehuopa toimii myös sängyssä petauspatjan alla, jos petauspatja lähtee aina yöllä karkuun. Liukuestehuopaa kannattaa käyttää varoen lakatulla parkettilattialla, sillä se vie pitkään käytettynä kiillon lakan pinnalta.

Mattosuoja on nimensämukaisesti suoja, joka estää nesteitä ja tahroja imeytymästä maton kuituihin asti. Suihkauta mattosuojaa maton päälle niin, että matto tuntuu kostealta ja anna kuivua ohjeen mukaan. Voit testata suojan tehon tiputtamalla vettä maton päälle. Jos vesi jää pisaroina maton pinnalle, suoja-ainetta on riittävästi. Maton pinnalle kaatuneen nesteen voi näin helposti imeyttää talouspaperiin tai siivousliinaan ja matto pysyy puhtaana. Maton kokonaisvaltaisen pesun jälkeen suojaus on uusittava.