• Hyllyt

Hyllyt

Hyllylle on helppo kerätä rakkaimmat aarteet esille ihaltavaksi. Isompi hylly vetää nipun kirjoja, tai toimii yöpöytänä sängyn vieressä. Pieni seinähylly keittiössä tuo sisustuksellisuutta tilaan. Sotkasta löydät edulliset hyllyt erilaisiin käyttötarkoituksiin ja kodin tiloihin. Tilaa helposti suoraan verkosta vielä tänään!

Lue lisää hyllyistä ->

Rajaus
HAVU-tikashylly
149,- Norm. 299,-

Alennus 50 %

L 48, S 44, K 162
AINA-tikashylly
149,- Norm. 299,-

Alennus 50 %

L 48, S 44, K 162
BLOCK-seinähylly

NOPEA TOIMITUS

995 Norm. 2495

Alennus 60 %

L 60, S 23, K 4, P 23
ROOM-seinähylly
4995
L 44, S 25, K 26
ROOM-seinähylly
4995
L 44, S 25, K 26
MONACO-seinähylly
6495
L 90, S 21, K 35

Sotkan hyllyt

Hyllyt ovat käteviä kalusteita pieneen säilyttämiseen; kun haluat laittaa esille kauneimmat kuppisi tai raikkaimmat valokuvasi. Myös lastenhuoneessa hyllyt ovat toimivia kalusteita, niihin kun saa esille niin pehmelelut kuin kirjatkin. Pieni ja kevyt avohylly voi toimia myös yöpöytänä sängyn vieressä, tai eteisessä avainten laskutasona. Isommat hyllyt kantavat jo kirjoja tai pinon lautapelejä. 

Valitse hylly käyttötarkoituksen mukaan. Hyllyn syvyys vaikuttaa siihen, mahtuvatko hyllylle esimerkiksi mapit ja kansiot. Mappi vaatii vähintään 30 cm syvän hyllyn. Keittiön hyllyn syvyydeksi riittää monesti teepannun tai mukin koko, riippuen tietysti siitä, mitä hyllylläsi haluat säilyttää. Puinen seinähylly tuo kodikkuutta ja on hauska lisä sisustuksessa. Pyöreä seinähylly on täydellinen katseenvangitsija missä tahansa huoneessa. Avohylly on usein monitoimikaluste, joka toimiin niin lastenhuoneessa, kuin työpisteen vieressäkin. 

Seinähyllyn kiinnityksessä tulee huomioida seinän materiaali. Kipsilevyyn tulee erilaiset ruuvit ja proput kuin kiviseinään. Kun kiinnitystarvikkeet ovat oikeanlaiset, seinähylly pysyy seinässä ja jaksaa kantaa sille asetetut tavarat. 

Valitse kotiisi sopiva hylly Sotkan edullisesta valikoimasta ja osta helposti verkkokaupasta vielä tänään!