• seinäkellot ja seinäkoristeet

Seinäkellot ja seinäkoristeet

Seinäjulisteet ovat käteviä, kun haluat nostaa kotisi seinille näyttävästi mieleisiäsi kuva-aiheita. Seinäkellot puolestaan ovat näppärä yhdistelmä käytännöllisyyttä ja visuaalisuutta. Seinäkello näyttää ajan ja antaa huoneen sisustukseen tyylikkään silauksen. Iso seinäkello on hyvä ratkaisu, kun mietit, miten somistaisit laajan ja tyhjillään olevan seinäpinnan.

Lue lisää seinkelloista ja seinäkoristeista ->

VIIDAKKO-seinäkoriste

NOPEA TOIMITUS

1995 Norm. 5995

Alennus 66 %

L 48, K 90

Sotkan seinäkellot ja seinäkoristeet

Tyhjät seinäpinnat näyttävät ankeilta ja monesti surullisilta. Sisustustaulujen lisäksi seiniä voi koristella myös muilla elementeillä. Seinäkello toimii sisustuselementin lisäksi myös ajannäyttäjänä. Miten olisi monta seinäkelloa samalla seinällä eri puolilla maailmaa olevien kaupinkien kellonajoilla? Valitse vaikka ne kaupungit, joissa itse olet joskus vieraillut ja nimeä ne kellojen alle tarroilla, tai maalaten. 

Erilaisista seinäkoristeista voi tehdä kollaaseja asettelemalla ne seinälle joko yhteen linjaan, tai sitten hujan hajan oman mielen mukaan. Myös terassin ja parvekkeen seinät saavat uutta ilmettä metallisilla seinäkoristeilla. Laita köynnöskasvi kiemurtelemaan seinäkoristetta pitkin, saat samalla kertaa kätevän köynnöstuen sekä viherseinän.

Seinäkellot ja seinäkoristeet löydät edullisesti Sotkan mallistosta. Hanki omasi helposti verkosta tai tule käymään lähimmässä Sotka-myymälässä!