• pelituolit

Pelituolit

Pelituoli on jokaisen aktiivisesti pelaavan tarpeellinen hankinta. Pelituoli poikkeaa niin ulkonäöltään kuin toiminnoiltaankin perinteisestä työtuolista. Pelituoli muistuttaa ulkonäöltään ralliauton istuinta ja kirkkaat värit antavat lisää potkua pelisuoritukseen. Korkea selkänoja, niska- ja alaselän tuki ovat tärkeitä elementtejä hyvässä pelituolissa. Erilaiset säädöt mahdollistavat hyvän, ergonomisen peliasennon, eikä selkä- tai takapuoli puudu pitkässäkään pelisessiossa. Pelituolin muhkeat pehmusteet tukevat vartaloa rankankin pelisuorituksen aikana aivan kuin istuisit ralliauton penkissä. Tyylikkäällä ja hyvällä pelituolilla saat kaveritkin kateelliseksi. Virtaviivaiset ja edulliset pelituolit nyt Sotkasta, helposti noutopakkauksessa! Myös verkkokaupasta.

Lue lisää pelituoleista >

Rajaus
PRO GAME-pelituoli
149,- Norm. 499,-

Alennus 70 %

L 64, S 71, K 120, Istuinkorkeus 47
LATTIASUOJA

NOPEA TOIMITUS

2495
L 100, S 100, K 120, P 120

Sotkan pelituolit

Tietokoneella pelaaminen ei ole enää lastenleikkiä vaan ammattitaitoa ja taituruutta. Niin ammattilainen, kuin kovan luokan amatöörikin tarvitsee alleen kunnon pelituolin tositoimiin. Laadukas pelituoli muotoutuu käyttäjänsä toiveiden ja tilanteen mukaan, ja mahdollistaa pitkätkin peli-istunnot ilman, että paikat puutuvat ja selkää alkaa särkeä.

Virtaviivainen pelituoli on suunniteltu ralliauton istuimen pohjalta, jotta istuminen tuolissa tuntuisi mahdollisimman mukavalta ja vartaloa tukevalta. Pelituolin tyylikäs muotoilu ja väritys antavat lisäpotkua pelaamiseen. Pelituolien keinonahkaverhoilu on helppo pitää puhtaana ja pinnat voi pyyhkiä nihkeällä siivousliinalla. 

Hyvässä pelituolissa on mahdollista säätää istuinkorkeutta, selkänojan kaltevuutta ja istuinsyvyyttä. Myös käsinojat olisi hyvä saada säädettyä istujan mukaan. Kokeile pelituolia aina ennen ostoa, jotta säädöt toimivat juuri niin kuin tarvitset. Istu pelituoliin tukevasti, alaselkä selkänojaa vasten. Jalat 90 asteen kulmassa lattiaan, ei niin että polvet ovat suussa tai jalat eivät osu lattiaan. Tämän jälkeen kallista selkänoja hieman alas ja nosta taas pystyasentoon. Istutko suorassa? Lepäävätkö kädet rentoina käsinojilla tai pöydän kannella? Kun olet kokeillut tuolin kaikilla säädöillä, tiedät millaisissa asennoissa sinun on mahdollista pelata vaikka myöhään yöhön. Osassa pelituoleista löytyy säädettävä niskatyyny, jonka saa myös irrotettua tarpeen vaatiessa. Tutustu rauhassa pelituolien ominaisuuksiin ja säätöihin. Kokeile pelituolia varsinkin siinä asennossa, jossa yleensä tapaat pelituolissa istua.

Pelituolin kaverksi kannattaa hankkia kunnon tietokonepöytä, johon mahtuu iso näyttö ja muut tarvittavat välineet. Tyylikäs tietokonepöytä yhdessä pelituolin kanssa tekevät pelaamisesta nautinnon jo toimivuudellaan, ulkonäöstä puhumattakaan.

Herkälle lattialle kannattaa hankkia suojamatto, joka estää pelituolien pyörien tekemät jäljet ja naarmut. Läpinäkyvä lattiasuoja on ohut ja hyvin paikallaan pysyvä, joten sen voi laittaa minkä työ- ja pelituolin alle tahansa. 

 

Tutustu Sotkan edullisiin pelituoleihin ja osta omasi vielä tänään!