Seinävalaisimet

Seinävalaisin sopii niin tunnelmanluojaksi kuin työskentelyvaloksi. Kun lattia- tai pöytäpinta-alaa on niukasti käytössä, valon lähteenä toimii yksi tai useampi seinävalaisin. Tutustu Sotkan edulliseen seinävalaisinmallistoon vielä tänään ja osta helposti verkosta!

Lue lisää seinävalaisimista >

Rajaus
DUBLIN-seinävalaisin
8995
L 16, S 40, K 20, P 40
ARTIC LED-seinävalaisin
8995
L 10, S 17, K 15
BOW-seinävalaisin
4995
L 19, S 24, K 14
Aneta METZ-seinävalaisin
5995
L 18, S 8, K 14, P 8
ARTIC-seinävalaisin LED
9995
L 10, S 16, K 15
Aneta RILLE-plafondi
7995
L 21, K 37, P 21
ARTIC-seinävalaisin LED
8995
L 10, S 16, K 15
ARTIC LED-seinävalaisin
179,-
L 13, K 13, P 30

Sotkan seinävalaisimet

Aina huoneesta ei löydy sopivaa paikkaa pöytä- tai lattiavalaisimille. Huone saattaa olla pieni ja haasteellinen kalustaa, sekä valaista. Seinävalaisimet eivät vie pöytä- tai lattiapintaa ja helpottavat näin tilan valaisemista kattovalaisimen apuna. Myös monet haasteelliset tilat, kuten porrastasanteet on helppo valaista seinävalaisimilla. Makuuhuoneessa seinävalaisimet eivät vie tilaa yöpöydiltä ja lastenhuoneessa ne ovat turvallisesti pois pienten käsien ulottumattomissa.

 

Millainen tyyli, sellainen seinävalaisin

Seinävalaisimilla on mahdollista rakentaa mielenkiintoisia valopisteita huoneeseen. Tunnelman luojana seinävalaisin on mitä mainioin. Perinteinen lampettimainen seinävalaisin sopii perinteiseen, klassiseen sisustukseen. Jos taas kaipaat modernimpaa ilmettä huoneeseen, valitse lasikupuinen seinävalaisin kromin värisellä rungolla. Sisustukseen sopivilla seinävalaisimilla saat huoneeseen ilmettä ja särmää. Hotellimainen tunnelma makuuhuoneeseen syntyy tyylikkäillä seinävalaisimilla sängynpäädyn molemmin puolin. 

Hyödyllisellä tauluvalolla saat seinällä olevat taulut hehkumaan ja nousemaan huoneen katseenvangitsijoiksi. Kokeile tauluvaloa myös peilin yläpuolella eteisessä tai pukeutumistilassa. 

Pieni lukupiste huoneen nurkassa on helppo valaista näppärällä ja kohdennettavalla seinävalaisimilla. Kirjan lukeminen ja käsitöiden tekeminen helpottuu kun valaistus on kunnossa ja käden ulottuvilla.

 

Seinävalaisimen kiinnitys

Huomioithan seinävalaisinta kiinnittäessä seinän materiaalin. Osassa seinävalaisimia tulee mukana ruuvit kiinnitykseen, mutta ne eivät sovellu välttämättä kaikille seinämateriaaleille. Varmista siis oikea kiinnitystapa ja siihen tarvittavat kiinnikkeet rautakaupasta. 

 

Muista seinävalaisimen huolto

Myös seinävalaisimesta on syytä pyyhkiä pölyt aika ajoin. Käytä nihkeää siivousliinaa tai mikrokuitupölyhuiskaa. Pyyhi varovasti myös polttimot sekä valokatkaisija. 

Kankaiset lampunvarjostimet kannattaa imuroida ainakin kerran vuodessa imurin tekstiilisuulakkeella varovaisesti. 

LUE TÄSTÄ LISÄÄ KODIN VALAISTUKSESTA

Oli valintasi sitten moderni seinävalaisin tai klassisen tyylikäs seinävalaisin, edulliset seinävalaisimet ja tauluvalaisimet löydät Sotkan laajasta verkkokaupan valaisinmallistosta. Tutustu ja valaistu vielä tänään!