• kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeet

Pyyhkeet - kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeet

Tyylikäs käsipyyhe ja pehmeä kylpypyyhe pesuhuoneen naulakossa ovat arjan luksusta. Saman sävyiset pyyhkeet viimeistelevät kylpyhuoneen tyylin ja tekevät kokonaisuudesta harmonisen. Spa-tunnelma syntyy muhkeista rullalle käärityistä kylpypyyhkeistä. Pidä vieraiden varalle pieni korillinen vieraspyyhkeitä, joista jokainen vieras saa käyttöönsä oman pyyhkeen. Varsinkin pandemia-aikaan erittäin huomaavaista vieraita kohtaan. Tutustu Sotkan pyyhkeisiin ja osta ne helposti suoraan verkkokaupasta.

Lue lisää pyyhkeistä >Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Pyyhkeet ovat osa kylpyhuoneen sisustusta

Millainen pyyhe saisi olla? Pidätkö mieluummin pehmeästä ja paksusta froteesta, karheasta rohdinpellavasta vai kevyestä Hamam-pyyhkeestä? Pyyhkeillä saat kylpyhuoneeseesi juuri oikeanlaisen tunnelman. Pehmeä ja paksu froteepyyhe antaa kylpyhuoneelle hotellimaista hehkua, kun taas turkkilaisen spa-hengen luot hapsullisilla Hamam-pyyhkeillä. Kesämökin rantausauna taas on kuin omiaan kestäville ja kauniille pellavapyyhkeille.

Saman sarjan käsi- ja kylpypyyhkeet kylpyhuoneen naulakossa tekevät yleisilmeestä siistin ja rauhallisen. Voit hankkia myös jokaiselle perheenjäsenelle oman, eri värisen käsipyyhkeen. Näin jokainen tunnistaa oman pyyhkeensä, johon kuivata kädet. Hauska käsipyyhkeiden värisuora innostaa varsinkin perheen lapsia käsienpesulle.

Muhkea pyyhepino kylpyhuoneen hyllyllä on osa kylpyhuoneen sisustusta, sekä myös arkea helpottava ratkaisu. Pese pyyhkeet viikoittain 60 asteessa pesukoneessa ja rumpukuivaa ne jos mahdollista. Rumpukuivaus tekee froteepyyhkeistä pehmeitä, sekä vähentää pölyn määrää kylpyhuoneessa.