satulatuolit

Satulatuolit

Sotkan satulatuolit on suunniteltu ergonomia edellä, ja hinta on kohdallaan. Satulatuolissa istujan selkä pysyy kuin huomaamatta luonnollisessa, välilevyjä vähemmän rasittavassa asennossa. Jalat ovat tukevasti maassa ja luontevammassa asennossa kuin tavallisella tuolilla istuttaessa. Hyvän työtuolin tunnistaa myös siitä, että istumisasentoa on helppo vaihdella työpäivän mittaan tuolin säätöjä muuttamalla. Satulatuoli sopii työistuimeksi niin naisille kuin miehille. Sotkan valikoimasta löydät laadukkaat satulatuolit edullisesti. Tutustu mallistoon vielä tänään!

Lue lisää satulatuoleista >

Rajaus
LATTIASUOJA
2495
L 100, S 100, K 120, P 120
SATULATUOLI
5995 Norm. 139,-

Alennus 56 %

L 50, S 50, K 67
MEKA-satulatuoli
239,-
L 56, S 56, K 71

Sotkan satulatuolit

Nimensä mukaisesti satulatuolin istuin muistuttaa polkupyörän satulaa. Satulatuolissa istutaan kapeassa haara-asennossa, joten selkä- ja vatsalihakset saavat samalla jumppaa ja liikkuvuutta. Satulatuoli on kevyt ja näppärä liikutella, eikä vie paljoa tilaa työnurkkauksessa. Se on hyvä lisä säätöpöydän kanssa, jos yleensä työskentelet seisten. 

Tasapainotuolissa ei ole pyöriä alla, vaan pyöreä paino, joka estää tuolia kaatumasta. Tasapainotuolissa istutaan jalat tukevasti maassa ja selkä suorana. Takapuoli vain hieman nojaa tuolin istuimeen ja työasento säilyy ergonomisena.

Herkälle lattialle kannattaa hankkia suojamatto, joka estää työtuolien pyörien tekemät jäljet ja naarmut. Läpinäkyvä lattiasuoja on ohut ja hyvin paikallaan pysyvä, joten sen voi laittaa minkä työtuolin alle tahansa. 

Tutustu Sotkan satulatuoleihin ja osta oma ergonominen työtuolisi vielä tänään!