Satulatuolit

Sotkan satulatuolit on suunniteltu ergonomia edellä, ja hinta on kohdallaan. Satulatuolissa istujan selkä pysyy kuin huomaamatta luonnollisessa, välilevyjä vähemmän rasittavassa asennossa. Jalat ovat tukevasti maassa ja luontevammassa asennossa kuin tavallisella tuolilla istuttaessa. Hyvän työtuolin tunnistaa myös siitä, että istumisasentoa on helppo vaihdella työpäivän mittaan tuolin säätöjä muuttamalla. Satulatuoli sopii työistuimeksi niin naisille kuin miehille. Sotkan valikoimasta löydät laadukkaat satulatuolit edullisesti. Tutustu mallistoon vielä tänään!

Rajaus
4995 Norm. 9995

Alennus 50 %

L 50, S 50
119,- Norm. 239,-

Alennus 50 %

L 56, S 56

NOPEA TOIMITUS

9995 Norm. 239,-

Alennus 58 %

L 33, S 33

NOPEA TOIMITUS

2995 Norm. 7995

Alennus 62 %

L 38, S 34

Sotkan satulatuolit

Nimensä mukaisesti satulatuolin istuin muistuttaa polkupyörän satulaa. Satulatuolissa istutaan kapeassa haara-asennossa, joten selkä- ja vatsalihakset saavat samalla jumppaa ja liikkuvuutta. Satulatuoli on kevyt ja näppärä liikutella, eikä vie paljoa tilaa työnurkkauksessa. Se on hyvä lisä säätöpöydän kanssa, jos yleensä työskentelet seisten. 

Tasapainotuolissa ei ole pyöriä alla, vaan pyöreä paino, joka estää tuolia kaatumasta. Tasapainotuolissa istutaan jalat tukevasti maassa ja selkä suorana. Takapuoli vain hieman nojaa tuolin istuimeen ja työasento säilyy ergonomisena.

Herkälle lattialle kannattaa hankkia suojamatto, joka estää työtuolien pyörien tekemät jäljet ja naarmut. Läpinäkyvä lattiasuoja on ohut ja hyvin paikallaan pysyvä, joten sen voi laittaa minkä työtuolin alle tahansa. 

Tutustu Sotkan satulatuoleihin ja osta oma ergonominen työtuolisi vielä tänään!